dilluns, de febrer 28, 2005

www.nonempabe.tk

Pels que no gaudiu de bona memòria, el nonempabé ha obert una nova adreça més fàcil de recordar:

http://www.nonempabe.tk

Pantin, és el teu moment




Després de la seva estada de rehabilitació a Cuba, conjuntament amb Diego Armando Maradona, va tornar ahir a les instal·lacions del club, amb l'alta mèdica i l'autorització paterna per jugar el pròxim dimecres el seu primer partit en 1 any i mig.
L'esquerrà d'or nonempabista retornarà a l'activitat, i l'afició té preparat un mosaic de benvinguda per aquest jugador suec tan estimat per l'afició vermella.
Amb aquesta alta, el club guanyarà consistència defensiva i qualitat per poder treure la pilota jugada des de darrere. Per tots aquests motius, creiem que ha arribat el moment d'aquest jove jugador del qual s'espera una gran aportació.

Convocatòria per dimecres (12:45)

Avui Kapi Rijkaard ha publicat la llista de convocats pel partit de dimecres a les 13:00:

Convocats:

- Marc Requena (porter)
- Jordi Pantin (Defensa)
- Marc Vela (Mig Esquerre)
- Pau Garcia (Mig)
- Didac Jerez (Mig Dret)
- Marcos Arizmendi (Mig)
- Joan Anoro (Davanter)
- Eduard Escalera (Davanter)
- Xavier Ramos (Defensa)
- Aleix Barana (Mig Dret)
- Marsal Auguet (rumors de segrest?)

divendres, de febrer 25, 2005

Amb un peu i mig a la sectorial



UdL, 1 - UdG, 2
Ahir la sel·lecció de la UdG va fer un pas de gegant cap als campionats sectorials d'Espanya Universitaris, amb un victòria sobradament merescuda a domicili davant una de les candidates a priori per classificar-se.
Tot i el bon joc realitzat pels gironins, el resultat va ser curt, donat les malaguanyades ocasions de gol dels visitants. Tot i això la victòria no es va escapar.
Els nonempabistes Didinho, Kapi, Pau i Xasko van tenir una destacada actuació en el partit.
Dijous que ve, l'equip visita al cuer, la UPF amb la missió d'obtenir 3 punts que segellin la classificació.

dimecres, de febrer 23, 2005

LES SAMARRETES MES COTITZADES



Entre les samarretes més demanades pel públic ja tenim les del Nonempabé. L'equip gironí ja compta amb la seva pròpia botiga situada a la Rambla amb una àmplia gamma de productes que satisfan a tots els usuaris. En aquests moments i amb dades exposades per les grans superfícies com El Corte Inglés, Illa Diagonal i Esports Parra ens indiquen que les samarretes vermelles del Nonempabés s'estan venen un 50% més que les d'altres clubs com el F.C. Barcelona, Real Madrid o Manchester United.

Entrevista a Xasko Arizmendi, cap de vendes del club:

Bon dia senyor Arizmendi,
Bon dia.

Com veu aquest augment de vendes que està obtenint el club?
Realment el Nonempabé està visquent un moment àlgid i tot això es reflexa en el merchandising venut durant els últims dies. Realment la marca Nonempabé està oferint uns ingressos més alts del que ens esperàvem i va en alça.

Quines samarretes són les que s'estan venen més?
Realment s'estan venen la de molts jugadors però les de Xasko i Didinho són les més demanades últimament. També estem rebent una molt bona demanda de samarretes amb el nom de Pau per part del públic femení i també moltes solicituts de productes als països d'on provenen. Esmentar sobre tot la demanda de samarretes de Bicho i Pantín del públic suec.

Quins altres productes podem trobar a la nova botiga del club?
A la nostre botiga es poden trobar tot tipus de productes de l'equip. A part de les samarretes, altres productes ben acollits són els de guants de porter firmats per Kapi, pilotes signades per tots els membres, paper de fumar d'Anoro, el rellotge Rolex del club, l'ampolla de JB, els apunts de Ramos (de regal el "como bailar Ave Maria de Bisbal"), el pijama de Pantín, el membre de Tripo a tamany natural, l'himne del club en cd i els millors gols d'Eduska en DvD.

S'està pensant en obrir alguna nova botiga pròximament?
En aquests moments s'estan apunt d'obrir botigues Nonempabé a les ciutats més importants com Tòquio o Shangai on el club és molt estimat, a New York, Las Vegas i Los Ángeles, Estocolm, París, Roma, Madrid, Barcelona, Buenos Aires, Kingston, Praga, Rio de Janeiro, Amsterdam, Mexico DF, Munich i a Monaco. També teníem una a la India però el tsunami la va destruir.

Quines activitats extraesportives realitza el Club?
Cada dimecres, després del partit del primer equip, dos jugadors venen aquí a la botiga i signen autògrafs a tots els fans que el soliciten. Per exemple aquesta tarda venen Aleix i Marçal i es calcula que hi haurà un gran nombre d'aficionats a veure els jugadors del seu equip.
També és cert que el club vol promocionar els seus jugadors de dia i de nit i per això cada dijous es poden trobar la majoria de jugadors per la zona triangle nit de Girona. Són clients habituals de Lux, Sala de Ball, Platea, ....

Donem les gràcies al senyor Arizmendi per aquesta entrevista i li desitgem tots els èxits possibles al seu club esportivament i com és el seu cas, econòmicament parlant.

Gràcies a vosaltres i fins una altra.

PAU SE CASA



El jugador del Nonempabé, Pau García, se ha casado con la prometida del Príncipe de Asturias en una iglesia del Pirineo gerundense. Esta sorpresa se ha dado a conocer tras las imágenes que la pareja han vendido a nuestra revista en la que muestran el momento cumbre de su enlace.
La pareja se encuentra en estos momentos disfrutando de su luna de miel mientras el Príncipe de Asturias, Don Felipe de Borbon y su Guarda Real estan rastreando todos los lugares en busca de Letizia.

Letizia i Pau se conocieron durante la visita de esta a las escuelas que tiene el club nonempabista en tierras caribeñas para la creacion de futuros jugadores. El flechazo fue evidente desde el primer momento ya que Leti i Pau, tras poder despitar a guardas de seguridad i paparazzis, cogieron el yate que posee el club i surcaron los mares en busca de tranquilidad.
Tras estar 2 semanas desaparecidos (Pau se perdió el partido contra el Ades's, saltó la noticia: Nos casamos!!!

Eso cautivó a toda la familia nonempabista que ve como unos de sus integrantes formará parte de la prensa rosa y esperamos que su rendimiento en el equipo sea alto como es de costumbre en él.

dimarts, de febrer 22, 2005

ESPECTACULAR!!!!!



Nonempabé, 13

Projecte Moskatell, 6

Ahir vam poder gaudir d'una de les més màgiques tardes de futbol, amb la visita del fins al moment segon classificat de la lliga, el Projecte Moskatell, un equip format per joves jugadors de gran qualitat i sacrifici.

El partit començava amb la incògnita de veure quin era el nivell real del conjunt nonempabista, que després de la victòria davant el Maped, no havien disputat cap partit contra rivals d'entitat. Les coses començaven malament pels de Kapi Rijkaard, ja que el Moskatell s'avançava per 1-3 en els primers instants de partit.

Tot eren flors i violes per l'equip groc del Moskatell, que es permetia fer broma davant una previsible victòria amplia. Però el que no debien saber aquests joves jugadors, és que s'enfrontaven al vigent bicampió de la competició, i que va saber imposar la seva astúcia i veterania, que va permetre a Marcos perforar la porteria visitant amb dos xuts llunyans, que establien l'empat. Poc després, Pau Garcia posava per davant al conjunt vermell amb una canonada de fora de l'àrea, que enfonsava al seu rival.

Les coses estaven canviant, i el Moskatell ja no era font de bon rotllo i bromes com feia uns escassos minuts. Abans del descans, Marcos en una jugada personal va establir el 5-3 després de regatejar a 3 defensors. Ramos arrodonia el resultat amb un centre-xut que es colava per l'escaire rival, davant la mirada desesperada del porter Mosketellenc.

La segona part, va servir per demostrar l'enorme diferència entre els dos equips, amb un futbol de fantasia, que va permetre el lluiment de tots els jugadors Nonempabistes, que feien circular la pilota per on volien, per desencís visitant, qui ja tornaven a tocar de peus a terra un cop tingueren els fums baixats. El festival de la segona part va ser propiciat per la tripleta atacant formada per Didac, Anoro i Eduska que van aprofitar per engreixar les seves estadístiques golejadores. A darrere Aleix, Marcos i Pau triangulaven i desfeien les poques arribades visitants, que amb prou feines inquietaven a la porteria de Kapi. El festival es va acabar amb un 13-6, però va deixar a la retina dels aficionats un munt de jugades dignes de formar part de la memòria futbolística dels amants d'aquest esport.

Amb aquesta victòria, el Nonempabé s'assegura la participació als playoffs de la Champions League, i té a la butxaca el títol de la lliga regular, ja que compta amb 5 punts d'avantatge respecte el Maped, a manca de 6 punts per disputar-se.

1 x 1

Marc Requena (9). Sobri. No va patir en excés, i va treure totes les pilotes compromeses que va tenir. Tot i els 6 gols encaixats va transmetre molta seguretat a la resta de companys.

Aleix Barana (8). Lluitador. Va donar mostres de la seva qualitat, i a més va lluitar i es va sacrificar defensivament per l'equip. Tot i no marcar cap gol, va fer aixecar al públic dels seus seients amb els seus regats.

Xavier Ramos (7). Substituït. En la seva línia, donant joc als companys i tocant amb eficàcia. Excepte alguna pilota perduda en defensa, va fer una primera part completa. Va marcar un golàs i va ser substituit a la mitja part.

Pau Garcia (9). Omnipresent. Va estar per tot arreu, tant en tasques defensives com ofensives, i a més de demostrar la seva potència de xut, va demostrar exquisites maneres jugant la pilota.

Marcos Arizmendi (8). Canoner. Com és habitual va trobar porteria amb facilitat en xuts llunyans, i va fer circular ràpid la pilota. Va fer un gol de traca i mocador.

Joan Anoro (7). Progressiu. Va sortir dubitatiu, però a la segona part va agafar la confiança que li demanen els tècnics i va ser letal en el retall. Tot i fallar un gol de cap, va demostrar el seu oportunisme.

Eduard Escalera (7). Sacrificat. Partit rere partit Eduska ens demostra ésser un valor segur, i en tasques més sacrificades de l'habitual, està demostrant que pot donar equilibri a l'equip. A més està agafant olfacte golejador.

Didac Jerez (8). Tocador. Va jugar més retrassat que en altres ocasions, i el resultat va ser molt positiu. Va donar molt de joc per tot el camp, portant de corcoll a la defensa rival. Com és habitual, va estar fi de cara a porteria.

Declaracions

Jordi Pantin: "Estic molt content de la victòria de l'equip, suposo que encara vesteixen de vermell, no?"

Marc Vela : "La setmana que vé si no marxo a les 12 de la uni seré un més al partit."

Marc Requena: "Encara no puc dormir pel gol que em va fer el Sant Hilari. "

Juvenil del Girona (Projecte moskatell): "M'ha fet mal, pequè guanyavem 1-3 i pensava que vacil·lariem com el dia que vam quedar 26-1 contra Drinking Team, però a la que ens han començat a apallissar i a vacil·lar-nos he fet la típica tàctica ofès, perquè em feia mal."

"Acabo d'adonar-me que no sóc una superestrella com em pensava, i com pensen la majoria de juvenils del Girona. Per una part estic ofès màxim, però d'altra banda dono gràcies a haver-me adonat a temps. Buscaré un equipet a 2ª Regional."

Les apostetes

Per la setmana que ve tenim moltes apostes interessants:



Ade’s - Projecte Moskatell ----- 1.- 4,80 X.- 8,00 2.-1,15

Maltractant el Rival - Drinking Team ----- 1.- 1,05 X.-8,00 2.-12,00

Team A.T. - Nonempabé ------ 1.- 12,00 X.-7,50 2.- 1,06

Warrior Bajeros - Can Pixa ----- 1.- 1,90 X.- 3,20 2.- 2,00

Farolerus - Maped ------ 1.- 8,50 X.- 6,00 2.- 1,20

Altres apostes:

Mala actuació de l'àrbit quillo ____________Sí.- 1,01 No.- 25,00 El maten.-10,00

Adam veurà el partit __________________Sí.- 1,45 No.-12,50

Pau Garcia jugarà amb més de dos equips ____Sí.- 1,65 No.-2,10

Bicho jugarà________________________Sí.- 1,90 No.- 1,90 Suec d'última hora.- 3,10

Pantin jugarà_________________________Sí.-1,90 No.-1,90 Li farà mal el peu.- 3,20

La selecció viatja a Lleida

Demà es disputa el partit internacional U.Lleida - U.Girona, amb la convocatòria de diverses estrelles de la constel·lació UdG. En la llista de convocats es troben els nonempabistes Marc Requena, Didac Jerez, Marcos Arizmendi, Pau Garcia i Aleix Barana. A més els lo + gran Adam, Andreu Donat, Damià, Piris i altres mitics com Pau Miret, Alfred, Duran, Cristian Mora, Marc Quer.

S'espera una victòria que asseguri la participació de la sel·lecció a la pròxima eurocopa, i la consagració d'aquests jugadors en l'àmbit internacional.

divendres, de febrer 18, 2005

Convocatòria per Dilluns

Avui s'ha presentat la llista de convocats pel proper partit, dilluns a les 14:45 (El partit comença a les 15:00):

1.- Marc Requena "Kapi"
2.- Xavier Ramos
3.- Didac Jerez
4.- Eduard Escalera
5.- Aleix Barana
6.- Pau Garcia
7.- Joan Anoro
8.- Marcos Arizmendi
9.- Marsal Auguet

Dubtes:
10.- Lluís Serras (És possible que aparegui)

Baixes:
11.- Jordi Pantin (El club li ha pagat unes vacances a Cuba perquè torni animat i amb ganes de jugar amb el club.)
12.- Marc Vela (Convocat amb la seva sel·lecció nacional.)
13.- Miquel Arxer (Lesionat al turmell. Hi ha rumors de fitxatge pel Reus Deportiu.)

Pas a pas fins al títol

Deprés de la còmoda victòria de dilluns davant els Ade, en el derbi de la jornada, el Nonempabé veu augmentada la distància vers als segon classificat, el Maped, que comparteix posició amb el Projecte Moskatell, ambdós a 5 punts de l'intractable conjunt dirigit per Kapi Rijkaard.

  1. Nonempabé 18 punts
  2. Maped 13 punts
  3. Projecte Moskatell 13 punts

Per tant, el partit del dilluns, antepenúltim de la fase regular, davant el Projecte Moskatell, es presenta com la oportunitat d'assolir de forma pràcticament matemàtica del títol lliguer, i la classificació per la Champions, el play-off final que donaria accés al 3 títol consecutiu pel club.

Per altra banda, en les altres lligues, observem que en el grup 1 de tardes, es destaquen Lo + gran, que es perfila com el rival a batre d'aquest any, i Seleçao, amb només 1 derrota, precisament contra lo + gran.

En el grup 2, els Bicèfals semblen haver-se reforçat enguany, i ocupen la primera plaça, en la que és possiblement la lliga més fluixa de totes.

dimecres, de febrer 16, 2005

Els homes que han fet possible el triplet

GRÀCIES PER FER-NO CAMPIONS

  • Marc Requena "Kapi"
  • Marcos Arizmendi "Xasko"
  • Didac Jerez "Didinho"
  • Marc Vela "Bicho"
  • Xavier Ramos "Xiger"
  • Aleix Barna "Fary"
  • Pau Garcia "Empanada"
  • Joan Anoro "Anoronsson"
  • Eduard Escalera "Eduska"
  • Jordi Pantin "Pantin"
  • Lluís Serras "Tripo"
  • Marsal Auguet "Marshal"
  • Miquel Arxer "Txe"
  • Joan Martinez "Joan"
  • Paco Almagro "Pakillo"

Plantilla 2004-2005

La plantilla 2004-2005 està formada per:

Marc Requena "Kapi": Porter dotat de grans maneres, i tot i no exercir de porter a la vida real, passa amb nota cada examen setmanal. És fixe a les convocatòries de Luis Aragonés i comparteix habitació amb Capdevila. Encara que nevi, plogui o estem en guerra, ell anirà al partit.

Jordi Pantin: Lateral Esquerre de gran projecció, avalat per Robert Vila com un dels millors laterals de tot Catalunya. Després de la seva llarga lesió posarà tot el seu talent a les mans del club. Si es posa el pijama no compteu amb ell, típica faceta dels jugadors creats a Göteborg, amb dues cares diferenciades.

Marc Vela "Bicho": Mig Esquerre de gran facilitat pels canyos, i per fer "amics" a tot arreu on va. Aquest any la seva aportació es veu reduïda degut a compromissos de sel·leccions. Amant de fer suecs d'última hora, i amic de Anders Frisk.

Joan Anoro: Davanter Centre procedent de la inesgotable cantera del Nonempabé. Buscarà el seu primer títol per tal de fer-se un nom a l'èlit universitària.

Marcos Arizmendi "Xasko": Mig centre que tot i no passar-la sovint té una gran tècnica. També avalat per Robert Vila. Gran patriota, sap l'himne del seu país i sempre el canta.

Xavier Ramos "Xigger": Mig de qualitat, a qui li agrada no enterar-se de l'hora dels partits, i fer amigues d'Erasmus.

Didac Jerez "Didinho": Defensa central que està capficat en ser davanter. No ho fa malament del tot, i és el pitxitxi de l'equip. Dotat de gran tècnica adquirida a les platges de Copacabana. Li agrada molt marxar per carnavals del seu país.

Eduard Escalera "Eduska": Davanter centre rematador, un dels pilars dins del vestidor, molt conegut per les seves preguntes a candidats del PP. Una delícia trepitjant la pilota i xutant de punxot.

Aleix Barana: Extrem de l'escola d'Overmars i Nihat, de gran velocitat per la banda. Prové de les categories inferiors del De Graaschap.

Pau Garcia: Una altra perla de la inesgotable cantera francesa, un jugador de gran qualitat, amant de les substitucions i d'aparcar al carrer de Xasko per estar amb la xicota.

Marsal Auguet: Davanter centre centreamericà, amic de Rafa Màrquez i de les festes a la Sala de Ball. També és amant de no assabentar-se de l'hora dels partits.

Lluís Serras "Tripo": Porter suplent, argentí sortit de Newell's old Boys, gran amic de Maradona i Calamaro, mai ha encaixat un gol per sota les cames. Avalat per Jabo Iruretagoyena.

Miquel Arxer "Txe": Mig de banda lluitador, el seu estil de joc recorda als carrers bruts però alhora bonics de Nàpols, on va crèixer com a jugador.

Eduard Nonó: Polivalent jugador que el club ha cedit al Borussia Mönchengladbach on ha après de Mattias Sammer la duresa del seu futbol.

Oriol Ymbert: Davanter centre, crescut entre pals de golf i casinos, examant de la princesa Estefania. Va marxar del país quan aquesta va començar el seu festeig amb Adams Lopes, per recalar en el club nonempabista.

Nonempabé C.F


Nonempabé la temporada passada.

Comença una nova etapa al Nonempabé, amb la fundació d'aquest blog propi. Pels nouvinguts, només recordar, que el nonempabé és considerat com un dels clubs amb més història dins la lliga universitària gironina, per on han passat i encara hi són jugadors il·lustres com Kapi, Bicho, Xasko, Didinho, Arxer, Pantin, Eduska, Ramos i un llarg reguitzell de noms, que han permès aconseguir pel club 2 títols lliguers de forma consecutiva.

Amb aquest nou blog, esperem que totes les notícies referents al club, arribin a l'afició.

Així per riure .....

En una manifestación de rubias:
- ¡Las rubias no son tontas!
- ¡Las rubias no son tontas!
- ¡Las rubias no son tontas!
- R...U...B... hummm?
- ¡Las rubias no son tontas!

Dos rubitas en el jardín de infantes:
- ¿Sabés qué? Me encontré un forro en mi patio.
- ¿Ah si? ¿Y qué es un patio?.

¿Por qué una rubia tarda tanto en un semaforo?... porque espera su color favorito.

¿Por qué una rubia siempre cierra la puerta de una iglesia al salir o al entrar?... para que no se escape el Ave María.

¿En qué se parecen un filósofo y una rubia?... en que al filósofo le pasan muchas cosas por la cabeza y a la rubia muchas cabezas por la cosa.

¿Cuántos chistes de rubias existen?... dos; los demás son historias verídicas.

¿Cuál es la diferencia entre una rubia y un hombre?... la rubia tiene más semen.

¿Cómo podés saber si le gustás a una rubia?... si se acuesta con vos dos noches seguidas.

¿Por qué se desorientan las rubias en los vesturios?... porque se tienen que desnudar ellas mismas.

¿Que entiende una rubia por 'sexo seguro'?... cerrar la puerta del coche.

¿Qué hace una rubia cuando le decís que el 90% de los accidentes ocurren en casa?... se muda.

Una rubia encarga una pizza y el pizzero le pregunta si la corta en 6 o en 8 porciones:
-Cortela en 6... sería incapaz de comerme 8 porciones.

Una rubia en un centro comercial subía por las escaleras mecánicas cuando de repente se cortó la luz... tardaron 6 horas en rescatarla.

¿Cuál es el grito de apareamiento de una rubia?... Estoy super-borracha!

¿Qué es lo primero que hace una rubia a la mañana?... vuelve a su casa.

¿Por qué una rubia permaneció ciega durante diez años?... porque una mañana olvidó abrir los ojos.

Una mañana, una rubia se despierta en un vestuario junto a un muchacho y le pregunta: "¿Donde está el resto del equipo?"

¿Cuál es la diferencia entre una rubia y una bola de bowling?... que a la bola solo le entran tres dedos.

¿Qué hace una rubia después del sexo?... se presenta.

¿Qué hay que hacer para callar a una rubia?... preguntarle: "¿En qué estás pensando?"

¿Por qué se desmaya una rubia?... porque se olvidó de respirar.

¿Qué le dijo la pierna derecha de una rubia a la izquierda?... nada, nunca se conocieron.

¿Por qué las rubias no llegan al orgasmo?... ¿a quién le importa?

¿Qué hay que hacer cuando una rubia te arroja una granada?... sacarle el seguro y tirarsela a ella.

¿Cuál es la diferencia entre un Porsche y una rubia?... uno no le prestaría el Porsche a un amigo.

¿Qué hace una rubia para matar un pez?... intenta ahogarlo.

¿Qué es lo molesto de acostarse con una rubia?... tus amigos esperando su turno.

¿Qué hace un esqueleto en un armario?... es una rubia jugando a la escondida.

¿Por qué una rubia no puede disparar al aire?... porque siempre erra.

¿Qué come una rubia virgen?... comida para bebes.

¿Que es lo que tiene un coeficiente intelectual de 7?... 8 rubias.


¿Cuál es la diferencia entre una rubia y un mosquito?... que al golpearlo el mosquito para de chupar.

dimecres, de febrer 02, 2005

Especial jugadors

ESPECIAL JUGADORS

semblants raonables

Arxiu

TOTES LES NOTÍCIES


http://nonempabe.blogspot.com/2005/11/lhora-de-la-veritat.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/11/costar-repetir-ho.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/11/la-udg-convoca-5-nonempabistes.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/11/sobre-el-tel.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/10/limmobiliaria-akasvayu-fa-una-ofensiva.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/10/carta-dun-espectador.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/10/saccepta-el-projecte-de-la-ciutat.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/10/confiem-amb-el-mister.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/10/comena-lespectacle.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/09/markos.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/08/la-taronja-mecnica.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/08/udg-2005-2006.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/08/el-nonempab-prepara-un-fitxatge-sonat.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/07/el-caldes-pesca-en-aiges-nonempabistes.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/06/la-nova-directiva.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/06/la-fundaci-oficial-del-nonempab-agafa.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/06/kapi-i-xasko-renoven.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/05/lhimne-dels-campions.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/05/didinho-renovat.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/05/samarretes-mtiques.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/05/buscant-nous-talents.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/05/nova-equipaci-2005-2006.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/05/valoraci-de-la-temporada.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/04/bicho-jugar-la-finalssima.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/04/la-finalssima-daqu-15-dies.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/04/pantin-no-vol-quedar-enrere.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/04/xasko-estrena-avui-una-pellcula.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/04/la-planificaci-canria.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/03/els-escollits.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/03/quarts-de-final.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/03/campions-de-grup.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/03/lavantmatx-nonempab-farolerus.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/03/sacosta-el-partit-de-dimecres.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/03/crispaci-amb-els-internacionals-suecs.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/03/lavantmatx-nonempab-cf-team-at.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/02/wwwnonempabetk.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/02/pantin-s-el-teu-moment.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/02/convocatria-per-dimecres-1245.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/02/les-samarretes-mes-cotitzades.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/02/pau-se-casa.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/02/les-apostetes.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/02/la-selecci-viatja-lleida.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/02/convocatria-per-dilluns.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/02/pas-pas-fins-al-ttol.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/02/els-homes-que-han-fet-possible-el.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/02/plantilla-2004-2005.html
http://nonempabe.blogspot.com/2005/02/nonempab-cf_16.html http://nonempabe.blogspot.com/2005/11/partit-susps.html

TOTES LES CRÒNIQUES

Així per riure

Així per riure