diumenge, de novembre 13, 2005

Nova secció "Parecidos Razonables"


Moltes han estat les peticions rebudes per la redacció de la nostra revista, i finalment hem accedit a elles. Avui intentarem trobar la relació entre Gastón Casas i Aizpurua. Un dels més disposats a donar suport a la secció no és altre que:


No, no es Adam Fontes, el conegudíssim treballador del Servei D'Esports, jugador del Sant Miquel de Fluvià i Lo més gran, entrenador de Benjamins al Girona C.F i d'estrellats a la selecció UdG.

Ho sentim molt, però és el seu doble, un jugador que ha arribat més lluny en el món del futbol, tot i que segur que no té una xicota que estudii a la pompeu, ni tampoc sap qui va guanyar el mundial de 1938 davant de la selecció hongaresa..... És Gaston Casas, si senyors.

Però continuem parlant de mites, i per mite:

Aquest home és porter, si senyors, però no habita a Sant Pere Pescador com molts de vosaltres penseu, ni tampoc juga al Sant Miquel de Fluvià amb Adam Fontes, i ni molt menys escolta Extremoduro i porta condons durex dels cars a laguantera del cotxe, ni fuma porros quan té la oportunitat. No, no és Piris.

Aquest home és el mític Aizpurua porter del Salamanca, també com observem a la foto va militar al Levante, i molta gent pensa que el nom de l'estadi de l'Eibar va ser en honor seu.

En la imatge l'observem en posició pleiboy, com el seu propi doble Piris, un trencacors de l'alt empordà.

La pròxima setmana esbrinarem que uneix a Jordi González amb alex de los Serrano. Permaneixin atents....