dimarts, de novembre 29, 2005

The Stupendus 4 Nonempabé 9

Partit plàcid de l'equip nonempabista que el destaca com a líder amb 4 partits guanyats de 4 disputats.
El partit va començar amb la tònica de sempre; freds, desganats, poca intensitat en els marcatges, mal situats, ... uns problemes greus que es van solucionant amb la qualitat dels seus jugadors.
Després de que els Stpendus s'avancessin en el marcador en dues ocasions, l'equip es va saber sobreposar i van anar arribant els gols del nostre equip. La por va tornar a arribar després del 4-4, però 5 gols segits, 2 de Didinho amb el cap, el resultat va ser clarament taronja.

1x1

KaPi "crecido": Novament va anar de menys a més amb algun error inicial però amb parades en el que és la seva especialitat, els 1 contra 1, arribant al punt de desquiciar als jugadors rivals. Novament va cumplir a la porteria.

Pantín "assistente": Va ser un dels millors partits que ha realitzat amb el Nonempabé. No només va cumplir defensivament sinó que va realitzar passades verticals amb qualitat. A destacar l'assistència a Didinho sense mirar.

Txe "seguro": Realment és un jugador que és nota quan assisteix a la nostre selecció i avui ho ha demostrat. Les estadístiques del partit mostren uns números semblants als de Xavi amb el 95% de passades bones i 2 pilotes perdudes. És un jugador que necessita aquest equip.

Marcos "lesionado": Tot i estar lesionat deprés del seu debut a 1a catalana, va donar una mostra d'estimació al nostre club al cambiar-se i ajudar l'equip a ser 7. Lògicament no va estar al seu nivell habitual, però va donar mostres del seu futbol amb alguna assistència i un gol.

Anoro "ascendente": Tot i ser un jugador actualment parat, va donant mostres de la seva millora física i de tant en tant mostra detalls que deixen al públic amb la boca oberta.

Didinho "goleador": Didinho és un jugador que es nota quan es vesteix dels nostres colors i mai falta a la cita amb el gol. Tot i el bon funcionament del nostre equip s'ha notat la seva absència en els anteriors partits i l'afició ha demanat que no el renovin a Bankinter.

Pau Garcia "xutador": Bon partit del jugador gironí. Poc a poc va agafant confiança amb el seu xut i en aquest partit ho va demostrar amb un bonic gol de falta i continus xuts a la frontal de l'àrea que fregaven els pals de la porteria de Martí "el fluix".


Cal recordar que la setmana que ve l'equip descansa encara que no es descarta un entrenament dilluns a les 9 del matí per no perdre la forma.
El proper partit serà el dilluns dia 12 a les 14:00 enfront el salmó Fumat. Es prega a tots els membres de l'equip que portin la samarreta blava per evitar coincidències amb el rival.

Gràcies.