divendres, de desembre 09, 2005

BOGERIA A GIRONA














El Nonempabé és un equip de moda i amb això no descubrim res. Aquesta setmana festiva universitàriament parlant, ha servit per fer una trobada de penyes nonempabistes a Girona i han tenyit la ciutat dels colors del nostre equip.

L'acte va acollir unes 12.000 persones vingudes de tot el món i amb l'objectiu de crear una major amistat i germanor entre penyes que estimen el nostre equip. Cal destacar les Penyes Nonempabistes del Cairo, Washington, Shangai, A Corunya, Kingston, La Habana, Coimbra, Lima, Rennes, Katowice, Brno, Melbourne, Estocolm, Moscú, Buenos Aires, Marsella, .... i la presència dels jugadors Jordi Pantín, Joan Anoro (demanat per la comunitat jamaicana) i la de l'ex-jugador nonempabista Marçal Hauguet que és el president de la P.N. d'Estocolm.

Per finalitzar la gran quedada es va desplegar una pancarta de 45 metres de longitud on es mostrava el nom del nostre club. La pròxima trobada es calcula que serà als voltants del més de Març a la capital cubana. Es prega a tots els socis i simpatitzants nonempabistes que vulguin assistir a la cita es posin en contacte a les oficines del club. De moment s'ha confirmat la presència dels jugadors Bicho, Xasko i Kapi.