dimecres, de desembre 28, 2005

Novetats al Nonempabé

Aquest nadal, hi han hagut moltes novetats al conjunt taronja, i degut al tancament de l'edició de la web per les festes no han pogut ser publicades abans.



Eduska deixa el Nonempabé

L'emblemàtic jugador nonemapbista ha manifestat el seu desig de retornar a polònia amb Niku i per tant deixarà definitivament el club Nonempabista. Kapi i Xasko han manifestat la seva tristesa per tan important pèrdua.



Anoro deixa els porros

D'altra banda, bones notícies pel club en l'aspecte de toxicomania, ja que Anoro en vistes del seu baix rendiment, ha decidit deixar els porros i anar a un gimnàs per enfortir-se. Serà clau en la segona volta.




Kapi fitxa a un segon porter

Ja que ha decidit anar més a classe i estudiar cada dia, i ja no està motivat per jugar amb el Nonempabé. Sona com a possible fitxatge Sampere en detriment de Tripo.



Xasko jugarà a 2 tocs

El jugador nonempabista ha manifestat el seu propòsit pel nou any entrant, que serà jugar a dos tocs com a màxim.


Didinho vol jugar de defensa

Cansat de jugar da davanter i de fer canyos, ha dit que es sacrificarà per l'equip i retornarà a la seva posició habitual de defensa.





Pantin canvia la seva partida de naixement

Diu que va néixer entre finals de maig i mitjans de juny, per poder ser géminis i demostrar que té dues cares. També ha manifestat la creació de la fundació George Best, per seguir els seus passos.




Ramos deixa el golf

l'Erasmus ha canviat a aquest home que ha deixat el golf per muntar una acadèmia de ball latino a la República Txeca.



Pau Garcia entra a treballar a Bosch

La seva facilitat per llançar electrodomèstics (neveres, microones, rentadores) l'ha catapultat al món de la venta de petit i mitjà electrodomèstic.


Joan Martínez es treu el carnet de cotxe

Finalment després d'anys i panys de fer auto stop, el jugador nonempabista ha aconseguit treure's el carnet de cotxe.




Josep Ros canvia de motor

La directiva li va demanar que jugués més ràpid, i ell obedient, va anar a canviar-se el motor. Ara s'espera que millori la seva velocitat de joc.


Bicho s'empadrona a Helsinborgs

Degut a la seva vocació de suec, bicho s'empadronarà al poble suec per evitar repressàlies.