dilluns, de desembre 12, 2005

TURRI I KAPI SURTEN REFORÇATS

El partit de dobles disputat el passat divendres entre Kapi Nadal i Turri Robredo contra Xasko Ljubicic i Josep Ancic va ser de color dels primers després d'un ajustat marcador de 7-5 7-6(9-7).
D'aquesta manera es treuen l'espina de la derrota encaixada fa uns quants mesos deprés de que li aixequessin un 5-0 a favor.

Des de l'inici es va veure la motivació de Kapi-Turri que en tot moment van anar a buscar la victòria i realitzant un bon tenis. Per l'altre costat Xasko feia de fronton i Josep Ros poc a poc anava entonant el seu potent drive. Tot i això el primer set per la parella espanyola.
La segona màniga semblava que hauria de ser del mateix color que la primera després del 4-1, però l'equip de Xasko-Ros va remontar posant-se 5-4 i servei per conquistar el 2n set. Però Xasko no va aguantar la presió i li van trencar el servei.
Finalment es va arribar a la mort súbita on la igualtat es va fer manifesta i finalment l'equip format per Turri-Kapi es va emportar la victòria final després d'1 hora i 37 minuts de partit.

Cal destacar la presència de l'àrbitre internacional Valdé Via que en tot moment va estar atent al joc i va saber imposar-se a les contínues protestas de l'equip croat. A destacar el seu xacaterisme continu xocant la mà a l'equip que feia un punt.