dilluns, de desembre 12, 2005

Nonempabé C.F, 12 - Salmó Fumat, 0


IMPARABLES


El Nonempabé es presentava al compromís sempre complicat de jugar davant el Salmó Fumat, amb escassos efectius de la primera plantilla. Només Kapi, Xasko, Josep Ros i Joan Martinez estaven en plenes garanties per afrontar el matx davant del Salmó Fumat.

Veient les circumstàncies, Kapi i Xasko han convocat a 3 jugadors del filial Oscar Lort, Albert Brugat i Jaume Freixes, a més del juvenil Aitor.

L'experiment ha resultat tot un èxit ja que el conjunt nonempabista, que estrenava samarreta blava, ha aconseguit una comodíssima victòria deixant a zero la seva porteria. El partit ha estat un recital de joc ràpid sense abusar de la pilota, on tots els jugadors han pogut marcar un gol.

1 X 1

Kapi (9) Imbatut. Ha mantingut la porteria a zero. Ha estat a punt de rebre un gol de camp a camp, però en canvi ha estat ell qui l'ha aconseguit en un gran xut llunyà.

Xasko (8) Tocador. S'ha situat al darrera donant sortida a la pilota i jugant ràpid. Ha salvat un gol a xut de Josep Ros per evitar el "13".

Josep Ros (8) Adornat. Avui era el dia per fer floritures i ell ho ha aprofitat, tot i que no ha olbidat la faceta de joc col·lectiu.

Joan Martinez (8) Dosificat. Tot i dosificar-se ha marcat un gol sense voler i tot.

Albert Brugat (8) Disfrutador. Ha disfrutat amb el partit i ha donat mostres de les seves qualitats per banda.

Oscar Lort (8) Incisiu. Sabia que havia de demostrar que quan li passen la pilota és capaç de marcar gols i així ho ha fet. Gran aportació del 9 caldenc.

Aitor (8) Rabones. Va jugar un gran partit aportant rapidesa i espectacle al davant. Va probar alguna rabona.

Jaume Freixas (7) Oxigenador. Ha entrat a la segona meitat i ha ofert un recital de toc al mig del camp nonempabista a més d'un gran gol.

S'espera de cares al pròxim partit que es recuperin els suecs de l'equip, ja que d'altra banda, la directiva veu amb bons ulls incorporacions d'hivern. També val a dir que és possible que la pròxima jornada es faci video del conjunt nonempabista per fer un regal de nadal a tots els socis.