dimarts, de novembre 08, 2005

Primera victòria

Nonempabé, 4 - Projecte Moskatell, 3
Treballada victòria en el debut lliguer


El Nonempabé va iniciar la nova campanya ahir davant un dels aspirants al títol final, el Projecte Moskatell. El partit s'iniciava amb molts de dubtes al conjunt taronja del Nonempabé (Que a partir del pròxim encontre estrenarà nous equipatges), i fruit d'aquest mar de dubtes el conjunt groc del moskatell s'avançava en dues ocasions per 0-1 i 1-2.
El Nonempabé va jugar sense preses i va demostrar que tot i les numeroses baixes pot plantar cara a qualsevol equip. Un cop els nonempabistes van recarregar les piles, el resultat va capgirar-se fins al 4-2, només inquietat per un gol en el descompte que establia el 4-3 definitiu. Com a crítica, val a dir que l'equip no pot perdre la intensitat durant algunes fases del partit.


1 per 1
Marc Requena (8) Progressiu. Va anar de menys a més amb una recta final de partit que va permetre la victòria fàcil del club nonemabista, tot i que cal destacar algunes vistes en diferentes fases de partit. Destaquem també la palometa que es va inventar a la segona part rebutjant un xut que ja era mig gol.
Jordi Pantin (8) Seriós. Va sacrificar-se jugant a darrere, i va completar un partit seriós sense practicament cap errada. En contrapunt li va faltar una mica d'arribada en els últims metres.
Marcos Arizmendi (8) Sacrificat. Va retrassar la posició ja que el 7 inicial era molt ofensiu, i no va notar problemes en el seu genoll. Important en algunes fases de partit i en contrapunt va fallar un penal, i va protestar moltes jugades. 1 targeta grpga i 1 gol de cap (Peculiar).
Joan Martinez (7) Xufi. Va aportar xut al conjunt nonempabista així com desplaçament i regat en pocs metres, tot i que se li va notar una manca de sacrifici, que la directiva espera que millori paulatinament.
Pau Garcia (7) Tàctic. Va aportar equilibri al centre del camp, i amb la seva visió de joc va permetre jugades de perill. Cal destacar el seu hat-trick. També li va mancar agressivitat però no se li pot demanar més.
Josep Ros (7) Tècnic. Va donar toc i va saber calmar el partit en moltes fases on semblava que el partit es descentrava. També ens agradaria més sacrifici defensiu per part seva, però la directiva està contenta del debut lliguer d'aquest nou fitxatge.
Joan Anoro (7) Poc rodat. Es nota que l'ex-jugador de Montessori no disposa de ritme de partits, tot i que es un jugador que serà determinant en la segona fase de la lliga. Val a dir que la posició que va ocupar no és la seva posició natural.
Didac Jerez (8) Desafortunat. No va tenir la sort de cara a porta que es mereixia però va aportar lluita necessària per obrir la llauna de Moskatell.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin mal la derrota contra el Nonempabé, estic mil rabiós!!!

Anònim ha dit...

No jugó David Cornella con el Moskatell?

este equipo pierde a una pieza clave...