dimarts, de novembre 08, 2005

La UdG convoca a 5 nonempabistes

Pel primer compromís de seleccions en la fase de classificació pel mundial universitari, el seleccionador Adam Fontes comptarà amb 5 jugadors nonempabistes: Kapi, Xasko, Pantin, Pau Garcia i Joan Martinez.

D'altra banda es manté el dubte de Pastor, mentre que Didinho no podrà ser convocat ja que té problemes laborals que li impediran disputar aquest compromís.

Fontes va manifestar que es tracta d'un any ple de canvis, però manté que l'objectiu dels gironins es repetir la gesta de la passada campanya i poder optar a la classificació final. Les baixes són importants (Cristian Mora, Alfred "Figo" Zardoya, Luca Damianenko, Ivan i d'altres que causen baixa només pel primer partit com Didinho, Donat i Albert Anglès entre d'altres). De tota manera s'espera la presència de Jaume Duran, MVP la passada campanya i de Gusó, un important reforç pel conjunt gironí.

El rival, el Vic, es presenta com un rival assequible si l'objectiu és la classificació, tot i que no val a badar, ja que no guanyar seria un cop dur a les aspiracions udgeistes.