dilluns, de novembre 14, 2005

Semblants Raonables 2

Avui intentarem trobar si existeix relació entre Jordi González, presentador de TNT i Alex, actor a los Serrano:A la foto veiem el porter de la UdG, conegut per la seva frase "Comeme el coño", i per la seva actuació a la pel·licula "7 segundos".
És un porter primet i alt de grans actuacions, tan a fora com a dins del camp.

Especialment és de lloar la seva aportació a Canàries on va acabar arrepenjat a les barres dels pubs de La Laguna.

Però, un moment...mirant bé la foto veiem que no és Bustins! És Jordi Gonzalez, mític per presentar les 1000 i una nits, Vitamina N i actualment per fer el salt a Telecinco amb TNT on passa amb més pena que glòria.Quina relació pot tenir Bustins, doncs amb Alex de Los Serrano???Aquest home és Xasko Arismendi (Així li diu Bustins) i juga amb ell a la selecció UdG. El jugador del Nonempabé que ara milita a la banqueta del Cassà després de superar una llarga lesió. No, no es Willy, és Marcos.

Tot i que com la secció és de dobles, veiem que el de la foto no es Xasko sinó el seu doble, Alex Barahona, un tio una mica menys conegut que actua a la serie de los Serrano. Tot i això a la serie es folla a la morena que està un rato bona, i és clar molts firmariem fer aquests papers en sèries juvenils...

Fins aquí la relació entre Jordi Gonzalez i Alex de los Serrano!! Tornarem a la càrrega...