dilluns, d’agost 15, 2005

EL JUVENIL DECEPCIONA A LES 24 HORES DE CALDES

El Juvenil del Nonempabé no va realitzar un bon campionat a les 24 hores de futbol sala de Caldes i va quedar eliminat a les primeres de canvi. El balanç de 2 empats i una derrota va impedir a l'equip nonempabista classificar-se pels quarts de final del torneig.

L'equip estava format per joves jugadors ansiosos d'algun dia poder jugar al primer equip i alguns jugadors del primer equip que aportaven veterania i tranquilitat dins del terreny de joc.

Degut a aquesta mala actuació del filial del Nonempabé, l'entrenador Marcos Arizmendi i Petete han estat destituits del càrrec d'entrenadors i ara només treballaran al primer equip.


Nonempabé 1x1

Turri: "Confiado". Tot i que va començar de jugador el seu lloc estava a la porteria. Va anar de més a menys, impresionant al públic local amb parades de prestigi amb relliscades inoportunes als darrers partits.

Eduska: "Entregado". Va ser l'autèntic esperit de l'equip i ho va donar tot dins i fora del camp. A part del gran jugador que és, ha demostrat que sent els colors més que ningú oferint tot el necessari (allotjament, menjar, piscina,...) als membres de l'equip. Trobarem a faltar la teva marxa durant aquests mesos, amic.

Hugo: "Decepcionante". S'esperava molt més d'aquest jugador ràpid i tècnic però la realitat va ser una altra. Durant estones del partit va abusar amb la pilota als peus i no es va sacrificar en defensa. Ja té la carta de llibertat per part del club per buscar-se un nou equip.

Pepo: "Suec". A Aquest jove jugador li van faltar minuts per agafar confiança. Va començar nerviós i quan anava notant-se còmode, va anar a Platja d'Aro de festa i es va quedar amb una holandesa que valia la pena. Pepo, tu si que vius bé!!

Gonzi: "Descarado". Tot i ser el seu debut amb la samarreta vermella del Nonempabé, semblava un veterano. En fases del partit demanava la pilota i continuament desbordava amb l'1 contra 1. La nota negativa seria la falta de gol amb les continues jepades a la cara del porter i les pilotes al pal.

Kapi: "Anclado". Degut a un equip sense defenses i extremadament ofensiu, va ser l'encarregat d'ocupar la zona de "cierre". Es va sentir molt còmode durant els dos dies ja que eduska el va tractar com un rei.

Xiger: "Trabajador". Al contrari que Turri va anar de menys a més i va ser el millor jugador a l'últim partit de l'equip. Va córrer en tot moment i es sacrificar en els moments que va estar en pista. Dels únics que va saber estar a l'altura.

Joan Martínez: "Pasivo". Tot i que la seva qualitat tècnica és indubtable i perfectament destacable, en moments del partit no va aportat el joc fàcil i clar que es necessitava arriscant passes que creaven una contra ràpida per l'equip rival. El cos tècnic del Nonempabé està dubtant sobre el seguiment d'aquest jugador al club.

Didinho: "Pichichi". Ja comença a ser habitual els gols d'aquest jugador i en aquest torneig no seria menys. Tot i apropiar-se de 3 golets d'Hugo, encara es dubta si Didinho acabarà essent el màxim golejador del torneig. Tot està en mans de la federació caldenca. A destacar també la bona música que va aportar a Can Xusku.4 comentaris:

Anònim ha dit...

Good information. Thanks
Moga
AFFORDABLE AND EASY WEB DESIGN.com

Anònim ha dit...

I'm not easily impressed with many Blogs but yours does a great job.

I also have a blog at http://thersc.blogspot.com/
and a web site that may be of interest to you.

Please check it out at: http://www.hypnotherapy-training.info .

Anònim ha dit...

Com se les marquen aquests comentaris en anglès!! No visiteu les pàgines que son els tipics webs de publicitat.

Molt de meeeeeeel

custom web design ha dit...

for custom web design solutions Please visit custom web design

Thanks