dimarts, d’agost 23, 2005

UdG 2005-2006


La UdG es prepara. Posted by Picasa


La UdG afronta aquesta temporada una nova etapa, amb l'objectiu de repetir l'èxit de l'anterior campanya. Per aconseguir-ho la formació gironina haurà de suplir baixes molt importants tant en l'aspecte humà com en l'esportiu. Alfred ha marxat a Barcelona, Aleix Barana no serà universitari, Marc Quer tampoc podrà entrar en els plans d'Adam que penja les botes per dedicar-se unicament a les banquetes.
D'altra banda es sap de ben segur la continuïtat de Didinho, Kapi, Teixi, Marcos, Pau Garcia i s'espera la participació en el projecte d'Albert Anglès, Albert Parés, Bustins, Piris, Ivan, Doctor, Pau Miret, Jaume Duran, Cristian Mora, Pini, Andreu Donat i Luca Damiano.
Finalment en el capítol d'altes, s'intentarà comptar amb Eloi Amagat, david Cornellà, dos mitjos del Girona C.F així com reforçar la banda esquerra amb Jordi Pantin, Joan Martinez, Marsal Auguet o Ignacio Pastor. Fins i tot si hi ha alguna vacant sota pals es pot aconseguir que dos porters d'èlit retirats per estudis com Fran o Ivan Quintana retornin als terrenys.
Amb tot aquest reguitzell de noms, es pot somiar amb assolir fites inimaginables com l'arribada a la fase final dels campionats d'Espanya.