dijous, de setembre 22, 2005

MarK.Os??


Marcos Posted by Picasa
Marcos Arizmendi, un dels emblemàtics jugadors nonempabistes segueix lesionat a manca de poques setmanes de l'inici de la competició amb el Nonempabé.
El jove jugador es va lesionar en plena pretemporada amb el Cassà, i en un principi els metges li van diagnosticar una rotura del lligament creuat posterior, que seria descartada després de 2 setmanes. En principi el jugador pateix una rotura parcial d'aquest lligament, i li queden poques setmanes pel retorn. Però fonts internes del club informen que el jugador es va ressentir de la lesió en un entrenament a Cassà amb els seus companys. S'espera que aquest ressentiment de la lesió no retardi el debut d'aquest jugador amb ganes de tancar un cicle d'èxits amb el Nonempabé.
La directiva del club ha anunciat aquest matí que pròximament es publicaran especials de cada jugador a la pàgina web, per aquells aficionats que vulguin saber-ne més sobre els seus ídols.
Paral·lelament s'està treballant en el capítol de nous fitxatges. El club té emparaulat a Josep Ros, i ha entrat en converses amb Pastor i Ernest, dos joves jugadors que reforçarien la linia defensiva de l'equip.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xasko Woodgate ja et pots recuperar ràpid!!!!

Anònim ha dit...

Tots els mitiks estem esperant amb ganes el teu debut per poder venir a veuret i xq no diro... rajar una miketa!!!!