divendres, de març 04, 2005

A LES SECTORIALS ESCOMBRANT AL RIVAL

U.POMPEU FABRA 1 - U. DE GIRONA 19

Els aficionats gironins desplaçats a l'Estadi de Fort Pienc van disfrutar amb els numerosos gols del seu equip.

Matemàticament l'equip de la UdG s'ha classificat per disputar la fase sectorial entre tres equips de l'Estat. El partit es presumia com un passeig triunfal per l'equip gironí degut a la debilitat de l'equip de la Pompeu Fabra, que partia amb 0 punts i golejades encaixades en els darrers partits. I així va ser. L'apissonadora taronja de la UdG va marcar territori des del principi i els gols van anar arribant. Després dels primers 45 minuts el resultat j reflectava un 0-11 clar per l'equip visitant.

La segona part començava amb dos novetats. Aleix Barana i Marc Teixidor "Teixi" debutaven a la selecció, i l'entrenador Adam Fontes els va posar a prova per una possible convocatòria per les sectorials. Pel que fa a la 2a part del partit només destacar més gols de l'equip gironí i el gol encaixat per aquests en un error inesperat i irrellevant del porter Bustins.

A falta d'un partit per finalitzar la lligueta de classificació, la UdG ha demostrat ser un equip superior a la resta d'Universitats i que destaca pel bon joc reflectit dins del terreny de joc i sobre tot pel bon ambient que es viu dins del vestidor.

Els Nonempabistes Internacionals:

KAPI: "Sacrificat" Jugador escollit per l'entrenador per començar les jugades de de darrera, alternant joc en curt amb passades llargues i amb alguna assistència de gol. Partit més plàcid de la carrera d'aquest jugador.

DIDINHO: "Contundent" Tot i ser un partit plàcid i còmode va posar la duresa necessària en aquest tipus de partits. Després de jugar la primera part de central esquerra,va acabar de davanter centre on va ser l'autor d'un bon gol tocant la pilota per sobre del porter.

XASKO: "Distribuidor" Després d'una primera part on va realitzar una tasca més defensiva, es va destacar a la segona meitat on va realitzar vàries assistències de gol i 2 gols en el seu haver.

ALEIX: "Debutant" El jugador del Nonempabé es va convertir en jugador inernacional amb bona nota i demostrant jugada rera jugada la seva velocitat i verticalitat. El seleccionador ha vist en ell un jugador de confiança pels propers partits de l'equip.

PAU: "Golejador" En només 45 minuts va ser capaç de foradar la xarxa contrària en un total de 4 vegades. A la segona part va ser castigat per part de l'entrenador i va ocupar la zona defensiva de l'equip on va demostrar el gran desgast físic que havia fet fins al moment.

Declaracions

Donat: "Estic molt content perquè avui he fet més gols que amb el St.Miquel durant tota la temporada"

L'Indi de la UPF: "Juego a futbol sala en un equipo que equivale a 1a Catalana en futbol pero no sé como se llama el equipo"

Bustins: "Si l'arribo a entrar fort, m'hagués pitat penalt en contra"

Xasko: "Després de jugar, així per riure me'n vaig a fer birres a Plaça Catalunya"

Alfred: "Posa'm un vodka amb llimona que vull arribar turrat a entreno"

El del Bar: "6+8=??? 16! Aun faltan dos por pagar y eso que no os cobro los bocadillos de butifarra"

Adam: "Sóc el tiu més feliç del món!!! Amb l'equip de la UdG i la xicota ja ho tinc tot!!! UdG és un sentimieeeeeeento ......."

Kapi i Pau a les 23:30 i ploguent: "Amb aquest temps i aquesta hora fa mandra anar a Barcelona de festa"