dimarts, de març 01, 2005

L'avantmatx (Nonempabé C.F - Team AT)

L'alineació


El dur entrenament d'ahir ha comportat la baixa d'un dels homes importants dins l'esquema nonempabista. Estem parlant d'Eduard Escalera "Eduska", un fixe a les convocatòries de Kapi Rijkaard, que haurà de refer l'equip a consciència per evitar que es noti la baixa del jugador francès. Pel que sembla, Eduska, està fent un curs d'anglès molt important, al qual no pot faltar. Aquesta serà la primera vegada que el conjunt vermell no podrà comptar amb Eduska, exceptuant algunes baixes per lesió que ha patit en el passat. Kapi per la seva banda, plantejarà un 7 ofensiu, gràcies als molts efectius amb els quals compta. En principi, l'equip alinearà Pantin i Ramos a la defensa perquè agafin minuts per agafar el ritme de la competició. Xasko tornarà a l'eix del mig del camp, escoltat per Pau Garcia per la dreta i Bicho per l'esquerra. Al davant, es presumeix la presència de Didinho.
D'inici romandran a la banqueta Joan Anoro, Aleix Barana i Marsal Auguet, degut a que no disposen de foto per sortir a l'alineació.

EL COL·LEGIAT


El col·legiat del partit, Adam Fontes.

El partit serà arbitrat per aquest mític àrbitre internacional, Adam Fontes, militant de lo + gran, UdG i Sant Miquel de Fluvià. Donats els últims arbitratges que ha rebut el Nonempabé, s'espera una important millora amb aquesta designació.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Recordar que després del partit hi ha dinar de gala per cel.lebrar la possible victòria! si no es guanya tb nhi ha mitics!!! ale, peto a totom!

Anònim ha dit...

Val a dir que al dinar d'euip només han participat Ramos, Xasko i Kapi.
Indignació a la grada amb Pantin.