dijous, d’octubre 27, 2005

S'ACCEPTA EL PROJECTE DE LA CIUTAT ESPORTIVA


La ciutat esportiva del Nonempabé Club de Futbol ja és una realitat. Després d'un estira i arronça amb l'Ajuntament gironí, les obres per la creació d'aquesta zona lúdica i d'aprenentatge de futures estrelles.

La ciutat esportiva estarà formada per 3 camps de gespa artificial,4 camps de gespa natural, 2 camps de futbol 7 pels més menuts i un estadi amb capacitat per 15.000 persones pels partits del filial nonempabista.

També cal destacar la creació d'un gimnàs, piscina climatitzada, zona de jocs, sala de reunions, despatxos per a directius i entrenadors, sala d'imatges, museu i més sorpreses que el club no vol desvetllar fins més endavant.

Pel que fa a l'estadi del Mitiks Arena, les obres estan bastant avançades i estaran disponibles per l'inici de lliga. La capacitat és per 101.500 espectadors i compta amb la més alta tecnologia com calefacció a la gespa, banquetes d'última generació amb minibar per avançar el botellon de la nit, vestidors dotats de jacuzzis i saunes, i el major espai comercial amb més de 200 botigues de tot tipus on s'hi troba la botiga oficial del nostre club. D'aquesta manera es vol donar tot el necessari per a que els aficionats nonempabistes tinguin totes les comoditats possibles i disfrutin més que mai del nostre equip.