dimarts, d’octubre 25, 2005

Comença l'espectacle


VOLEM EL TÍTOL

Aquest any la nova temporada s'inicia plena d'incògnites, amb un Sant Narcís que pot deparar grans sorpreses per la inscripció d'equips novells amb fam de victòries.
El Nonempabé ha patit molts problemes, com la de la tardança en l'arribada dels equipatges, que no estaran disponibles pel torneig, o la dimissió d'un directiu pressumptament lligat a ideologies feixistes.
A més a més la marxa de peces importants com Eduska i Ramos a lligues estrangeres, unides a la baixa de Didac convocat per la disputa del mundial apanyus de República Dominicana i l'estat físic de Xasko, que encara no està al 100%, a més de la baixa d'última hora de Miquel Arxer i Marsal per raons que no coneixem, ha propiciat la ràpida actuació del cos tècnic que ha hagut de reforçar l'equip en un temps rècord.



Demà el primer encontre


Demà a les 10, prendrà part el primer partit del campionat, per tant la convocatòria serà a les 9.40 al servei d'esports. El segon i tercer partit seran dijous a les 10.30 i 11.30 respectivament.
El club nonempabista espera poder comptar amb Kapi, Bicho, Xasko, Pantin, Anoro, Josep Ros, Ernest, Magaldi i Borrat, tot i que no es descarten modificacions d'última hora.
L'equipatge del club nonempabista serà si no hi ha sorpreses, el vermell, en homenatge als colors que tants anys han acompanyat al club.