dimecres, d’octubre 26, 2005

No neu pas bé

BALLANTEAM , 4 - NONEMPABÉ, 1

Aquest matí hem pogut presenciar una de les pitjors jornades en la història del club nonempabista, que només ha comptat amb 5 efectius per les no compareixences d'Anoro i Marsal (Dos jugadors amb qui es prendran mesures disciplinàries), i la impossibilitat de venir de jugadors importants com Arxer, Ernest i Borrat a més del fitxatge d'última hora Robert Negre han fet que la derrota fos més dolorosa.

El conjunt nonempabista ha començat adormit encaixant el primer gol al minut 1 de partit, però s'ha refet i ha aconseguit empatar a 1, mitjançant Josep Ros. A la segona part tot i l'arribada de Pau Figo Garcia, el conjunt nonempabista s'ha enfonsat rebent 3 gols més, fent que la derrota fos per 4-1.

Amb aquesta derrota es compliquen molt les coses de cares a la classificació del conjunt nonempabista, tot i que esperem que demà el panorama canvii per evitar prendre mesures dràstiques.

1 per 1

Kapi (7) Saturat. Les numeroses arribades del conjunt visitant han estat massa feina, tot i que ha estat correcte al llarg del partit.

Bicho (6) Esgotat. De més a menys, el seu estat físic preocupa al cos tècnic i també a Jordi Buch.

Pantin (7) Sacrificat. Ho ha donat tot però no se li podia demanar més, ha de millorar els xuts amb la dreta.

Xasko (7) Rabiós. Tota la problemàtica del vestidor han afectat al seu rendiment i al seu caràcter.

Josep Ros (6) Desafortunat. No ha tingut sort de cares a porteria, no era el dia ni d'ell ni de ningú.

Pau Garcia (5) Testimonial. No estava compromès amb l'equip i això s'ha notat.