dimecres, de febrer 16, 2005

Plantilla 2004-2005

La plantilla 2004-2005 està formada per:

Marc Requena "Kapi": Porter dotat de grans maneres, i tot i no exercir de porter a la vida real, passa amb nota cada examen setmanal. És fixe a les convocatòries de Luis Aragonés i comparteix habitació amb Capdevila. Encara que nevi, plogui o estem en guerra, ell anirà al partit.

Jordi Pantin: Lateral Esquerre de gran projecció, avalat per Robert Vila com un dels millors laterals de tot Catalunya. Després de la seva llarga lesió posarà tot el seu talent a les mans del club. Si es posa el pijama no compteu amb ell, típica faceta dels jugadors creats a Göteborg, amb dues cares diferenciades.

Marc Vela "Bicho": Mig Esquerre de gran facilitat pels canyos, i per fer "amics" a tot arreu on va. Aquest any la seva aportació es veu reduïda degut a compromissos de sel·leccions. Amant de fer suecs d'última hora, i amic de Anders Frisk.

Joan Anoro: Davanter Centre procedent de la inesgotable cantera del Nonempabé. Buscarà el seu primer títol per tal de fer-se un nom a l'èlit universitària.

Marcos Arizmendi "Xasko": Mig centre que tot i no passar-la sovint té una gran tècnica. També avalat per Robert Vila. Gran patriota, sap l'himne del seu país i sempre el canta.

Xavier Ramos "Xigger": Mig de qualitat, a qui li agrada no enterar-se de l'hora dels partits, i fer amigues d'Erasmus.

Didac Jerez "Didinho": Defensa central que està capficat en ser davanter. No ho fa malament del tot, i és el pitxitxi de l'equip. Dotat de gran tècnica adquirida a les platges de Copacabana. Li agrada molt marxar per carnavals del seu país.

Eduard Escalera "Eduska": Davanter centre rematador, un dels pilars dins del vestidor, molt conegut per les seves preguntes a candidats del PP. Una delícia trepitjant la pilota i xutant de punxot.

Aleix Barana: Extrem de l'escola d'Overmars i Nihat, de gran velocitat per la banda. Prové de les categories inferiors del De Graaschap.

Pau Garcia: Una altra perla de la inesgotable cantera francesa, un jugador de gran qualitat, amant de les substitucions i d'aparcar al carrer de Xasko per estar amb la xicota.

Marsal Auguet: Davanter centre centreamericà, amic de Rafa Màrquez i de les festes a la Sala de Ball. També és amant de no assabentar-se de l'hora dels partits.

Lluís Serras "Tripo": Porter suplent, argentí sortit de Newell's old Boys, gran amic de Maradona i Calamaro, mai ha encaixat un gol per sota les cames. Avalat per Jabo Iruretagoyena.

Miquel Arxer "Txe": Mig de banda lluitador, el seu estil de joc recorda als carrers bruts però alhora bonics de Nàpols, on va crèixer com a jugador.

Eduard Nonó: Polivalent jugador que el club ha cedit al Borussia Mönchengladbach on ha après de Mattias Sammer la duresa del seu futbol.

Oriol Ymbert: Davanter centre, crescut entre pals de golf i casinos, examant de la princesa Estefania. Va marxar del país quan aquesta va començar el seu festeig amb Adams Lopes, per recalar en el club nonempabista.