dilluns, de juny 13, 2005

Època de Rumors

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


(Pitjar a la portada per visualitzar-la a tamany natural!)

EL FUTUR DELS NONEMPABISTES

Els cracks del Nonempabé plantegen els seus futurs futbolístics a banda de la ja coneguda seguretat que formaran part del club nonempabista. En primer lloc, parlarem de Pantin, que és el cas amb més controversia. Pantin disposa d'ofertes de Salt, Sant Miquel i Bescanó, tambés es rumoreja Sàbat. El jugador nonempabista no pot recalar en el club bescanoní per motius sociolaborals, i Sant Miquel i Salt són les seves opcions, tot i que sembla decantar-se per la segona.

En segon lloc, el cas de Didinho, que ja té negociacions avançades amb el Sant Miquel de Fluvià. Cas semblant és el de Xasko, tot i que es rumoreja que rep pressions molt fortes per part del cos tècnic del Bescanó. Del Salt no en saben res.

Marsal sembla ser que renovarà pel Bescanó, sota les ordres de Javi Morata, i Miquel Arxer es rumoreja que té un peu i mig en el club bescanoní.

En l'apartat de renovacions també trobem les més que probables renovacions de Kapi pel Sàbat, on ballarà sevillanas, menjarà truita de patates i es fotra wiskys amb el pare pastor i pare teixi, tot integrant-se en la faràndula barribajera d'hermenos Sàbat. Aleix i Pau semblen mostrar-se interessats en els nous projectes al club saltenc, i es creu que renovaran.

Per la seva banda, Ramos, un home que l'estem perdent, se'n va a la República Txeca en busca de millor sort, en una lliga més fluixa que la espanyola.

ALTRES NOTÍCIES

  • Diumenge es juga el partit de promoció d'ascens a 1a Regional entre els galàctics del Llagostera i el Porqueres d'Albert Anglès. Amb l'empat el Porqueres serà equip de 1a regional.
  • El Chipi Barijho després d'insultar gravíssimament a la premsa, va afirmar haver rebut oferta de Lo + Gran, que li ofereix casa, cotxe i un arbitre de goma amb complements de River perquè es desfogui abans dels partits.
  • La Iberiana ha convidat al Nonempabé per disputar el partit de pretemporada que servirà per presentar al club barceloní a la seva afició. Després d'enviar invitacions a tots els clubs de Catalunya, i rebre negatives, el club aposta per portar al Nonempabé.
  • Un grup de nens han format la penya "Pantin, no m'oblidis", tot i que davant la creixent demanda estrangera de nous socis, es plantegen canviar el nom per "Pantin don't forgive us" que quedaria més de l'estil "You'll never walk alone".

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Segun informacioens de ultima hora aleix negocia con el bescano.

Anònim ha dit...

A les redaccions del nostre diari ha arribat la notícia de que Kapi té molts de números de renovar pel Sàbat tot i que té alguna oferta sobre la taula i el 30 de Juny acaba contracte. Seguirem mantenint els aficionats al dia.

Anònim ha dit...

Dos jugadores nonempabistas lo tienen casi hecho con un equipo del Alt Empordà. En breves días se podría firmar el contrato de ambos jugadores aunque estan pendientes de ofertas económicas importantes de equipos colindantes a la ciudad de Girona.

Anònim ha dit...

La noticia de última hora emitida por la agencia EFE y destinada a nuestra revista muestra el estado de ánimo de uno de los jugadores insignia del conjunto del Nonempabé. Pantín ha manifestado que se encuentra en una situación difícil futbolísticamente hablando y que está dubitativo delante la situación que vive su club actual, el Salt. Con sus palabras también ha declarado que si existe un club que nunca le fallará y que es el club de sus amores actualmente y lo será para siempre es el Nonempabé!

Anònim ha dit...

Tengo un proyecto muy ilusionante, se concretará en 2 semans. Cuento con vosotros.

Anònim ha dit...

Tinc un parell de cosetes a tercera