dissabte, de maig 07, 2005

VALORACIÓ DE LA TEMPORADA

Després de finalitzar la temporada amb una victòria més que merescuda, és el moment de valorar tots els aspectes positius i negatius que han marcat la trajectòria del nostre equip durant aquests darrers mesos de competició.

L'entrenador Kapi Rijkaard s'ha trobat en les seves mans un equip molt compensat, molt treballador, ambiciós, amb moltíssima qualitat i, a diferència de la resta, acostumat a guanyar. Però mai ens cansarem de repetir que l'èxit d'aquest equip es deu al bon ambient existent dins del vestidor i l'alt grau de companyerisme i amistat que existeix entre els membres d'aquest gran equip.

La temporada es va iniciar, com cada temporada, amb una plantilla que mantenia els seus pilars bàsics i que es reforçava amb joves jugadors amb ganes de complir el seu somni de jugar a un gran equip. Anoro, Pau Garcia i Aleix es convertien en nous jugadors nonempabistes per la temporada 2004-2005 i el seu rendiment ha estat del tot satisfactori.
Per contra l'equip patia les baixes de Nono, Pastor i Uri que no van acabar de quadrar a l'esquema tàctic del mister i van anar transpassats a altres equips amb l'excepció de Pastor que, pel fet de marxar cedit, pot tornar a recalar en les files del nostre equip.

Durant la temporada Kapi Rijkaard ha hagut d'anar improvitzant diferents alineacions degut a les contínues lesions que patien jugadors importants com Pantín i altres baixes per raons laborals com Bicho, Txe i Eduska. A part d'això l'equip ha patit les conseqüències de les convocatòries internacionals dels seus jugadors suecs que han obligat a convocar i debutar alguns jugadors del filial per jugar al costat dels seus ídols. Aquest és el cas de Joan Martínez, Pakillo i Tripo.


El dia 10 de Novembre el Nonempabé tornava a trepitjar la gespa artificial del servei d'esports defensant el seu bicampionat i essent l'equip a batre.
Poc a poc el conjunt vermell anava mostrant la seva superioritat i resultats com 18-1 a Faroleros, 5-10 a Can Pixa i 14-5 a Maltractant al rival, donaven símptomes de que l'equip era invencible.
La lliga regular va acabar amb un balanç de 9 victòries de 9 partits disputats amb 95 gols a favor i 33 en contra, unes estadístiques realment espectaculars.
Els playoff no van ser menys i l'equip va continuar sent l'apissonadora vermella que ens té acostumats i els resultats 9-2 a Seleçao (quarts de final) i 6-2 a Bicèfals (semifinals) van ser la mostra d'aquesta superioritat.

L'equip tenia ganes de ser campió però a la final ens esperava un bon equip, Lo+Gran. Un equip que ja havia estat derrotat en darreres edicions pel Nonempabé i que havia estat entrenant dia i nit,concentrant-se en els millors hotels i mirant videos per evitar el tricampionat de l'equip més mitik.
Però el millor joc el van posar els nostre jugadors i després d'un gran partit, el resultat final de 5-4 donava novament el títol al Nonempabé.Ja som Tricampions!!!!

Les estadístiques finals han estat de:
PJ----PG----PE----PP----GF----GC
12 --- 12 --- 0 --- 0 --- 115 --- 41

En aquests moments l'equip està en plenes celebracions del títol. Després de la celebració fins a altes hores de la matinada, aquest matí l'equip ha assistit a la Catedral de Girona on s'ha realitzat una ofrena floral a la Verge i se li ha ofert el títol conquistat.
Posteriorment els jugadors han sortit a la balconada de l'ajuntament amb el "senyor" Pagans i retre homenatge a tota l'afició que s'havia desplaçat a la plaça de l'ajuntament.
A l'acabar l'equip ha realitzat una ruta pels carrers gironins on milers de persones vestides amb els colors vermells han sortit al carrer per disfrutar de la festa per la consecució del nou títol.
L'autobús ha fet la seva última parada a la Plaça Catalunya on s'ha preparat una festa per nens i adults i un homenatge pel nostres jugadors.

Per acabar, cal recordar que en breus dies es farà un homenatge a Xavier Ramos "Xiger" i a Eduard Escalera "Eduska" per la seva gran aportació al club durant aquests anys, ja que han decidit que ja han donat tot el que tenien en els seus peus i volen deixar pas a gent jove que segueixi els seus passos. En aquest homenatge se'ls hi farà entrega d'una placa i de l'insignia d'or i brillants del club.

Com a entrenador del Nonempabé i aprofitant l'oportunitat que em dóna aquesta web de mostrar els meus pensaments i sentiments, volia donar les més sinceres gràcies a tots els que fan possible que aquest equip segueixi endavant i sobre tot pels bons moments viscuts entre tots nosaltres dins i fora del camp.

Gràcies Nonempabé.

3 comentaris:

xaskosh ha dit...

Kapi ets ultra mitik jajaja em marca maxim el repas de la temporada!!!!

Marc ha dit...

Val la pena fer un repàs general al que hem fet durant la temporada. Però em guanyes de mitik amb les teves portades.

matats ha dit...

sou uns matats, jo en canvi no ho soc, tot i que llegeixo la pagina diariament