divendres, de març 31, 2006

UDG-UCLM

TOT A UNA CARTA

Ja està tot a punt pel gran dia. Després de llargs mesos de lluita i patiment, la UdG disposa de la seva millor oportunitat per arribar a estar entre els 8 millors equips universitaris d'Espanya. L'any va començar amb una derrota que va refredar els ànims, però des d'aquell fatidic dia a Vic, el conjunt gironí ha donat una lliçó d'orgull i valor, repetint l'èxit de la passada temporada i obtinguent el Campionat de Catalunya Universitari.
Ara ja només queda l'últim esforç, que els permeti assolir una fita històrica per arribar a la fase final dels campionats d'Espanya que enguany es celebren a Madrid.
Dimarts que ve la complicada Universitat de Castella La Manxa intentarà impedir als nostres homes el somni de Madrid. Serà un partit complicat i només valdrà la victòria.


UDG es un sentimiento,
que se lleva que se lleva
muy adentro!
Y por eso te sigo
donde sea, UdG
hasta que me muera
Vamos UdG, Vamos UdG
Vamos UdG, Vamos UdG!!!
Podeu deixar els vostres comentaris clicant a baix on posa comentaris!!! Esperem les vostres aportacions!!

dijous, de març 30, 2006

PAU GARCIA RENOVAT


El jugador nonempabista va arribar ahir a un principi d'acord amb la directiva per a la seva renovació. Entre les principals exigències, el fitxatge en exclusiva de Julevin (el seu deixeble) i un casc per evitar bufes nocturnes per part de fans exaltades.

Pel que fa a altres notícies, LA Rioja s'ha retirat, i la UdG es jugarà el pas a la fase final a Madrid davant Castella la Manxa. Madrid és més a prop.

dimarts, de març 28, 2006

FINALISTES!!


US ESPEREM A LA FINAL
El Nonempabé va arribar ahir per quarta temporada consecutiva a la gran final. El partit davant els nudibranquis va estar mancat d'emoció amb uns conjunt nonempabista molt ben situat sobre el camp i amb gran equilibri entre línies. Lo + Gran haurà de derrotar als Bicèfals en l'altra semifinal per aconseguir la plaça restant a la final i repetir la final de l'any passat.
NONEMPABÉ, 9 - NUDIBRANQUIS, 3
El partit davant dels Nudibranquis no va tenir massa història i va estar marcat per la duresa del cunjunt dels nudis, que van propiciar la jugada de la jornada en la qual un jugador va fer ell llit a Xasko que va prendre mal mentre cridava « això no es fa !!». Per la resta, el partit va ser plàcid pels Nonempabistes que ja tenen plaça a la final.

divendres, de març 24, 2006

S'inicia el GRAN REPTE

EL GRAN REPTE





Després de molts esforços, la directiva nonempabista incia el Gran Repte de captació socis per ajudar a l'equip a arribar al tetracampionat. Fer-se soci, es gratuït i es pot sol·licitar a través del correu electrònic nonempabe@hotmail.com, adjuntant-nos les vostres dades personals (Noms i cognoms i data de naixement). La directiva us enviarà en format electrònic el vostre carnet de soci. A que espereu a ser els primers socis del club? Amunike té reservat el carnet número 23 de soci.
Esperem els vostres correus!!!

dijous, de març 23, 2006

ESPECIAL AITOR YETO'O "JULEVIN"

L'Aitor va nèixer un 15 de Març fa 19 anys. La seva infància futbolística va estar sempre unida als Maristes de Girona, lloc on actualment juga i on és una peça clau als esquemes que actualment fa Toni Ripoll i Sebastià Güibes.

Tot i això la seva maduresa futbolística i com a persona ha arribat aquest any. El seu tutor, Adam Fontes, el va introduir al món UdG.
A partir d'aquí aquest jove amb una aparença de no haver trencat mai un plat ha mostrat una gran imatge i sempre cumplint en tot el que se li demana. Realment un tiu molt polivalent.

Tot i el sobrenom que se li ha posat degut a la seva curta edat, "julevin", aquest home cumpleix com un vertader veterano i ja s'ha assentat com una peça clau en qualsevol sopar UdG.
Se li recorden grans actuacions com a Bèlgica on li va depilar el pit a trossos a Pau Garcia amb una màquina elèctrica d'afeitar, recollir el títol proposant camareros des de l'escenari, tajar-se un dimarts amb un Barça-Chelsea, buidar literalment al lavabo de la Masia del Pernil,.... en resum, grans actuacions.

Actualment el seu acompanyant en totes el seves fites és Pau Garcia, un nonempabista que ha canviat de la nit al dia en uns mesos i que ara té la tasca d'educar adequadament al nostre julevin.

L'entrenador nonempabista, Kapi Rijkaard, li ha donat oportunitat de jugar amb el primer equip en els darrers partits degut al seu gran rendiment i a la gran afluència de suecs en l'equip taronja.
Futbolísticament l'Aitor és un jugador que supleix la seva manca de físic amb una bona tècnica i sobretot per un moviment que l'ha fet famós. Aquest moviment consisteix en fintar a l'adversari 350 cops en 5 segons amb un moviment de pelvis envejable. Diferents especialistes futbolístics han observat aquest moviment i ja l'han batejat com la "finta Elvis".

En declaracions fetes pel mateix jugador ha declarat que va ser Elvis Presley qui es va copiar d'ell i que té preparada una demanda de drets d'autor. En la foto podem veure com en una imatge actual, Elvis copia clarament a Aitor en una foto que té el jugador nonempabista ja de fa uns anys.
Actualment els advocats del club estan treballant per guanyar aquesta sentència.


NONEMPABE 7 TEAM AT 4

Laudrup "Elegant": Es presentava al camp per observar el partit i va haver d'agafar un protagonisme important. Tot i estar vestit de carrer va haver de posar-se a la porteria i el seu paper va ser important per arribar a les semifinals. A destacar la roba ultramullada després de la continua pluja que queia al Mitiks Arena.

Xasko "treballador": Es va tirar clarament l'equip a les esquenes. Va haver de treballar continuament en atac i en defensa fins acabar exhaust el partit. No se li recorda un treball tan intens amb el Nonempabé.Va ser l'autor del segon gol que començava a donar tranquilitat a l'equip Nonempabista.

Yeto'o "sacrificat": Avituat a comptar amb aquest jugador en tasques ofensives, ahir va ser tot el contrari. Es va sacrificar continuament en defensa i sortia ràpidament al contraatac en busca de la porteria rival. Va fer mostra del seu gran ritme fent les seves fintes ja patentades com a "fintes Elvis".

Ricard Caula "referent": Va ser el jugador més ofensiu del Nonempabé en el partit contra el Team AT. Va haver de barallar-se amb la defensa rival a cada jugada i rebre d'esquenes contínuament per començar les jugades ofensives. A destacar el seu primer gol després de rematar un rebuig del porter amb una estética "volea". A destacar que és el segon membre de la família Caula que debuta amb el Nonempabé després de que l'any 2001 debutés Dimitri caula.

Josep Ros "polivalent": Degut a la inferioritat numérica va haver d'ocupar una plaça en la defensa nonempabista. Tot i això, va intervenir contínuament en atac i va realitzar jugades de gran qualitat i en forma de gols. Gran partit del jugador d'origen suec.

Pau Garcia"Amb sang": Si senyors, Pau Garcia demostra que té sang i en els moments que s'han de treure les ganes i el coratge com en el partit d'ahir, Pau va aparèixer i va lluitar tot i més. A més de marcar gols (ja habitual en ell) es va sacrificar en defensa i va rebre continuament faltes de l'equip contrari sense que l'àrbitre castigués aquestes.

dimecres, de març 22, 2006

A semifinals

KEEP BELIEVING


NONEMPABE, 7 - TEAM AT,4

"A Semis per la porta gran"
Ahir es disputaven els quarts de final de les eliminatòries per decidir el títol universitari 2005-06. El dia no acompanyava, amb un cel gris que convidava a l'afició a quedar-se a casa. L'optimisme de dies anteriors havia derivat en un justificat pesimisme degut a les baixes de Pantin i Didinho, sumades a les baixes d'última hora de Pissarra, Joan Martinez i Anoro. S'acostava l'hora del partit i l'equip rival ja escalfava motors amb un 7 inicial destinat a plantar cara a la millor versió del Nonempabé.
Mentrestant, la preocupació nonempabista creixia quan a l'escalfament només es veia a Pau Garcia, Ricard Caula, Josep Ros, Aitor i Marcos. Eren 5 i no tenien porter. Les cares eren llargues i feien preveure una derrota que signifiacria l'adéu a tota possibilitat d'assolir el tetracampionat tan ansiat per tota l'afició. Era hora de començar el partit, i Laudrup, callat fins a aquell moment, va dir que prendria part de l'encontre com a porter.
Aquest fet va animar a l'equip, tot i sabent que jugarien tot el partit amb un home menys i amb un porter que vestit amb texans només podria aturar els xuts propers al seu cos. Es va iniciar el partit alhora que una intensa pluja començava a fer acte de presència sobre els caps dels jugadors, fet que dificultava més les coses per a l'equip nonempabista, acostumat al bon clima.
Però contra pronòstic, els 6 jugadors nonempabistes van començar a treballar de valent, per evitar que el vaixell on viatjaven els seus somnis naufragués de forma tan desalentadora. El treball era titànic (com el vaixell), però la recompensa va arribar amb l'avantatge de 5 gols en el primer quart d'hora. Desgastats amb tant de treball físic, els nostres herois van dedicar-se a defensar el resultat amb ungles i dents fins arribar al 7-4 definitiu que donava el passaport a semifinals.
Un altre dia màgic per afegir a la llista de proeses nonempabistes.

dilluns, de març 20, 2006

Comença l'emissió de Nonempabe TV




DE DILLUNS A DIVENDRES.

8:00 Nonempabé Toons, amb històries divertides dels diferents jugadors nonempabistes.
9:30 Bon dia des del servei d’Esports. Actualitat i principals notícies.
10:30 Entrenant amb el Nonempabé. Programa d’humor on els comentaristes parlen de l’actualitat del club i retransmeten l’entrenament del conjunt nonempabista.
12:30 Roda de premsa. (Mitjançant SMS enviats el dia anterior es pot triar qui pot ser el protagonista de la següent roda de premsa.)
13:30 Partits del futbol base nonempabista i universitari.
15:00 Servei d’Esports Migdia, amb l’actualitat del club i l’entorn relacionat amb els mítics. Connexions amb corresponsals a diferents capitals (Xavier Ramos(Brno), Lluis Serras(Barcelona), Josep Ros (Goteborg), Anoro (Jamaica) Nacho (Cuba), etc)
16:30 Partit històric de lliga.
18:30 La veu del soci. Programa de debat entre diferents socis del club (tipus Rondo)
20:00 L’entrevista. Entrevista a una persona de l’àmbit del club.
21:00 Noticies presentades per Matías Prats.
22:00 Partit històric de la UdG.
0:00 Crónicas Nonempabistas amb Sardà i Buenafuente.
2:00 Nonempamusic.
6:00 Nonempabotiga.


DISSABTE I DIUMENGE.

8:00 Nonempabé Toons
10:30 Nonempabé nens. Concursos infantils varis.
12:30 Roda de premsa.
13:30 Actualitat i noticies categories inferiors.
15:00 El partit de la setmana anterior.
16:30 Partit històric de lliga.
18:30 La Jornada en joc. Anàlisi dels rivals i resum dels partits.
20:00 Nonempabe Show. Show musical nonempabista
21:00 Noticies.
22:00 Partit històric universitari.
0:00 Crónicas Nonempabistas amb Sardà i Buenafuente.
2:00 Nonempamusic.
6:00 Nonempabotiga.

dijous, de març 16, 2006

ES PUBLIQUEN LES IMATGES DE MISTER HOTEL INTERNACIONAL

Tot va succeir la darrera nit del nostre viatge, tot just després de sopar. Un jove, del qual encara no delatarem la identitat, va pujar a l'escenari en busca d'un títol que encara li falta a la seva bitrina i obtenir més punts de mitiquesa.

Després d'un gran concurs on va realitzar diferents proves com fer poses sexis, beures una cervesa amb palleta i amb posició de flexió, fer petons al tot el públic asistent (avis i animadora inclosos), "robar" la roba a la gent,.... es va convertir un vertader ídol local i claríssim vencedor superant amb facilitat a dos estiuejants cubans.

Aquest Mr Hotel Internacional de Varadero té nom i cognoms. No podia ser un altre que Marc Vela "Bicho" que tot i que s'esperava molt d'ell a sobre de l'escenari, ho va superar amb molt d'escreix i s'en va endur la corona de vencedor i un cap de setmana a un hotel de 5 estrelles a la Habana.
Lamentablement les vacances cubanes s'exhaurien i al no poder utilitzar el premi obtingut, es va haver de conformar amb un poster i un compackt amb l'himne de l'hotel. Un premi fluix després de veure tot l'espectacle que aquest home havia ofert a tothom allà present.

A la foto podem veure com Bicho, a l'esquerra, es disposa a veure la cervesa. Pròximament sortirà, en exclusiva per www.nonempabe.tk, les imatges en format de video on realitza les seves poses de presentació. Realment unes imatges que no es poden perdre cap dels nostres simpatitzants i que realment crearan més d'una rialla en els vostres rostres.

Setmana Rodona


El Nonempabé va obtenir 3 triomfs que asseguren la primera posició en la fase de grups de la lliga universitària.


NONEMPABÉ, 15 - DEPORTIVO MARESME, 11
NONEMPABÉ, 8 - BICÈFALS,5
NONEMPABÉ,8 - DENVER NAUKETS, 6
Era una setmana difícil, i tot va començar amb un partit de tràmit davant un rival fàcil a qui els nonempabistes van donar peixet, per acabar guanyant per 15-11 mentre Craig David apretava a una heavy. El segon partit davant els bicèfals no va tenir molta història i tot i ser una victòria treballada, no va presentar dificultats serioses pel conjunt nonempabista que va vestir de blau.
Finalment avui, davant l'equip més brut de la història, el Nonempabé ha pogut guanyar tot i les baixes, sense baixar-se de l'autocar amb un fàcil 8 a 6.
Foto del partit d'avui

ANFITRIONS A LES SECTORIALS


No hem tingut sort. Després del sorteig d'ahir al vespre a la ciutat de Madrid, el sorteig ha fet que la Universitat de Girona s'enfronti a Castilla la Mancha i la Rioja en els pròxims sectorials.
El sorteig va començar a les 7 del vespre i entre els assistents hi havia nombrosos membres de la U.E.F.A i grans jugadors com Lampard, Ronaldinho, Maldini i Adam Fontes entre altres.
Les primeres boles van sortir de les mans de Maldini. La primera bola en sortir seria l'organitzadora del triangular i així va ser. Maldini va agafar la bola, la va obrir, va desplegar el paper, es va apropar al micro i va dir: Universidad de Girona.
La reacció per part dels enviats especials desde Girona, David Grau i Jordi Buch va ser desilusionant. Tots esperaven un destí tan agradable com el de l'any passat (Tenerife), però no es va poder repetir i la festa del futbol serà a Girona. Les dates dels partits ja seran comunicades més endavant a la pàgina web nonempabista, així com la llista de convocats pels dos partits.
L'objectiu del conjunt gironí serà anar a per totes i això obtenir el pase a la fase final que es farà a la ciudad deportiva de las Rozas, lloc habitual dels entrenaments de la selecció española de futbol.

dimecres, de març 15, 2006

Portada Sport



Després de molt de temps l'Sport ha tornat a dedicar una portada al conjunt Nonempabista i a la UdG amb motiu de la classificació pels campionats d'Espanya universitaris. A www.nonempabe.tk ja l'hem publicat!!!

dimarts, de març 14, 2006

Demà racio doble

RACIÓ DOBLE DE NONEMPABÉ
Demà el Nonempabé disputarà 2 partits molt importants per tal d'assolir el liderat final en la lliga a les 15:00 i a les 16:00.
Avui a la web escoltem Eye of the Tiger de Survivor, i el club estudia posar-hi noves cançons com Moonlight Shadow, Grease, Life is Life o d'altres mítiques per amenitzar als nostres visitants.

Victòria treballada

FLOWER POWER, 1 - NONEMPABÉ, 4
El Nonempabé, afrontava ahir el primer dels 4 partits claus que ha de disputar aquesta setmana, davant un rival duríssim en defensa que es va dedicar a destrossar el joc nonempabista. Tot i això el conjunt taronja va saber jugar un partit seriós i sense fisures només encaixant un gol, en part gràcies a l'actuació destacada de Kapi a la porteria.
El Flower Power es va avançar en el marcador aviat, i es va dedicar a defensar-se de les batzegades ofensives nonempabistes. Fruit d'aquest aclaparador domini arribava l'empat i el posterior 1-2 que donava tranquilitat al conjunt visitant.
A la segona meitat la dinàmica del joc no canviava i el Nonempabé duia la iniciativa, rubricant el partit amb dos gols d'Anoro després d'assistències de Marcos. Al final del partit el Flower Power va obrir linies però va topar am un Kapi molt inspirat que va atrar fins i tot un penal.
Cal destacar el debut del nou fitxatge portugués Pissarra que ha firmat fins a final de temporada.
1 x 1
Kapi (10) Infranquejable. Va estar immens i no va donar opció a la desquiciada davantera rival.
Pau Garcia (7) Consistent. Va jugar com és habitual amb ell.
Pantin (8) Sòlid. No va permetre arribades fàcils de l'equip rival amb una actuació destacada en defensa.
Joan Martinez (7) Driblador. Va donar mostres de la seva gran qualitat.
Didihno (6) Apagat. No era el dia del punta, que va ser anul·lat pel seu central. Tot i això va marcar un gol.
Marcos (7) Correcte. Tampoc va ser un dels seus millors dies però va saber quan prémer l'accelerador.
Anoro (6) Oportunista. Estava al lloc adequat en el moment adequat i gràcies a això va fer els dos gols que sentenciaven el partit.
Pissarra (7) Debutant. Va debutar amb cert nerviosisme però mica en mica es va anar ficant en el partit.
Aitor Yetoó (6) Intermitent.

dissabte, de març 11, 2006

Enceneu els altaveus!!!

NONEMPABÉ.TK AMB MÚSICA!!

Enceneu els altaveus i gaudiu de bona música mentre navegueu per la nostra web. El tema d'avui és "Queen - We are the champions", però estem disposats a posar qualsevol tema que ens proposeu. Si us agradaria alguna canço concreta, podeu enviar les vostres suggerencies a nonempabe@hotmail.com. Tenim temes de pel·lícules, sèries mítiques, cançons nostàlgiques i podem adquirir-ne moltes més!!


divendres, de març 10, 2006

EL FENOMEN "FAN" VA EN AUGMENT

Degut al bon funcionament del nostre club i les innumerables victòries aconseguides pel nostre equip, el fenomen fan s'ha anat extendint per diferents països i aconseguint un gran número de seguidors fidels cada setmana a la nostra web.

El que està clar és que l'anonimat ja no està fet pels jugadors nonempabistes i això es reflexa cada cop que els nostres jugadors surten de casa.

A la foto veiem com Rosa de España i tres de les seves ballarines es fotografien amb els jugadors més carismàtics del Nonempabé en un restaurant de la Habana vieja. Posteriorment els jugadors van dedicar uns minuts a fotografiar-se amb més fans i realitzar una signa d'autògrafs a tots els allà presents.

A continuació els jugadors nonempabistes van anar a promocionar la cervesa Cristal, la principal patrocinadora del nostre equip a la illa cubana. A la foto podem veure els jugadors Bicho i Kapi saborejant la cervesa sense alcohol especialment preparada pels nostres cracks.

Posteriorment l'empresa cervesera va otorgar a el premi a millor bebedor del 2006, premi que va caure indiscutiblement en mans de Bicho.

També s'ha de dir que entre compromís i compromís, els jugadors nonempabistes podien gaudir de la bonica ciutat de la Habana i de les platges de sorra blanca i aigües transparents com les de Varadero.

En la imatge veiem a Bicho i Xasko gaudint d'una pinya colada (un verdader descubriment) servida per Julio, el cambrer més tranquil i feliç que es recorda.

Cal comentar que en tot moment els jugadors nonempabistes van estar acompanyats per centenars de curiosos i aficionats al nostre equip i és d'agrair el tracte amable i cordial que va tenir el poble cubà amb la comunitat nonempabista. En próximes noticies anirem informant més sobre aquest viatge de la directiva del Nonempabé.

Està previst que la próxima visita fora del nostre territori sigui per terres alemanyes al voltant del mes de Juny on el Nonempabé enviarà diferents membres de la seva directiva amb l'objectiu d'observar possibles reforços nonempabistes per la propera temporada.

Nou Pub Can Marc

PUB CAN MARC OBRE LES PORTES


Òscar Plaza obre el pròxim divendres un pub, punt de referència obligatori en les nits gironines i d'obligatòria parada per tots els mítics que així ho vulguin continuar essent. El jugador del Canet, interessa al Nonempabé, però amb el seu nou projecte laboral tindrà difícil firmar pel club Nonempabista.

El Próxim divendres dia 17 de Març ignagurem el Pub CAn MArc de Nit a SantaColoma de Farners, us hi esperem a tots!!!!!! A partir de les 23h És molt fàcil de trobar !! quan arriveu per l'eix o per la carretera antiga de SantaColoma hi ha una rotonda que et fa a anar a la dreta per entrar al poble o a l'esquerra direccio Sant Feliu de Guixols , heu d'anar direccio Sant Feliu i a 100m hi ha l'entrada a un poligon industrial i estem a la tercera nau!! es veu des de la carretera per si veniu desde la carretera de Riudarenes !! no té perdua! Per cualsevol cosa us deixo el meu nou numero pels que no el tinguin 650833890 !!!! Una abraçada a tothom i no falteu !!!!!

dimecres, de març 08, 2006

Campions de Catalunya!!


LA UDG REVALIDA EL TÍTOL DE CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI

UB, 1 - UdG, 4

UB: Porter avançat (7), Lateral de mig metro (5) Dani Pozo (7) L'altre central (6) Lateral limitat (5), Alfred (7), el 10 gordo (6), el killu (5), Alabau (8), El Negre (7) El Rinxols (4).
UdG: Barrot (10), Pantin (10)(Jordi Arau min.75- 10), Gari (10), Didinho (10), Marcos (10), Pastor (10) (Sanglas min.50 - 10), Pau Garcia (10) (Ferran min. 60 - 10), Quique (10), Pau Gusó (10) (Iñaki min 70 -10), Jaume Duran (10) (Aitor min 85-10) i Andreu Donat (10).
Gols: 0-1 Jaume Duran min.10, 1-1 Alabau min.50, 1-2 Pantin min.60, 1-3 Gusó (p) min.65, 1-4 Jaume Duran min.75.


El partit es presentava molt complicat per a l'equip de la UdG, que ha sabut treure la casta per imposar-se a la UB per segon any consecutiu en un partit molt seriós.
El camp estava en pèssimes condicions i el seleccionador de la UdG ha decidit treure un defensiu 5-3-2 per esperar al rival, amb molta velocitat a dalt. L'invent ha donat fruit i al minut 10 en un contraatac Jaume Duran creuava la pilota establint el 0-1. La UB ha obert les seves línies i ha pres el domini del mig del camp que ha passat un petit moment de crisi. Tot i això s'ha arribat al descans amb el resultat de 0 a 1.

La segona meitat no s'iniciava massa bé pels gironins que han vist com Barrot salvaava l'empat minuts abans que en un gran xut de fora de l'àrea, Alabau clavés la pilota a l'escaire de la porteria de la UdG. Amb 1 a 1 la UdG encara estava classificada, tot i que com a segona de grup. La UB ha continuat atacant, però ha baixat la intensitat, i en una jugada trenada, Pantin que s'hava incorporat veloç per la banda esquerra, connectava un xut a l'escaire dret de la porteria barcelonina. Un gol històric, que significava l'1-2 i ensorrava les aspiracions de la UB.

A partir de llavors, festival gironí amb l'1-3 de Pau Gusó després d'un clar penal comès sobre ell, i el posterior 1-4 en una preciosa vaselina de Jaume Duran. Hi havia dubtes sobre l'equip d'enguany, però han estat disipades amb autoritat. La UdG Bicampiona de Catalunya 2005 i 2006.

Nonempabe 12 - Fut7 5

NONEMPABE, 12 - FUT-7, 5
L'Afició vibra amb el joc nonempabista

El Nonempabé va donar una lliçó de futbol espectacle davant un digne rival. La primera part va estar marcada per la igualtat i el nerviosisme nonempabista que comptava amb l'aportació d'Albert Parés. Els nonempabistes arribaven amb un curt 4-2 al descans i s'enfrontaven al problema de jugar amb un home menys tota la segona part degut a la marxa d'Albert Parés.

La segona meitat començava amb problemes ja que el Fut7 igualava el partit a 4, deixant una atmòsfera de preocupació a les grades que emplenaven el Mitics Arena. Però l'equip es va refer de la millor manera possible i amb una pluja de gols (6 en 5 minuts) deixaven el partit vist per sentència amb un escandalós 12 a 5 final.

1 x 1

  • Laudrup(8) Segur. Va jugar de porter degut a la baixa de Kapi i el va suplir amb nota. Ningú va trobar a faltar a Kapi ja que Laudrup va ratllar a un gran nivell.
  • Pantin (6) Imprecís. El jugador nonempabista no tenia ahir el seu millor dia i alguna passada horitzontal va propiciar incertesa al marcador. Va anar a més i la segona part va estar a un gran nivell defensiu.
  • Pau Garcia (7)Enfeinat. Va tenir molta més feina que habitualment i va haver de defensar una mica, cosa que no li agrada massa. Va estar a un bon nivell anotant algun gol.
  • Marcos (7) Ànsies. Tenia masses ganes de jugar i ho va demostrar no passant en excés la pilota. Tot i això va anotar 5 golets.
  • Didinho (7) Atacant. Va jugar en punta i com és habitual va fer uns quants gols i moltes assistències de gol (Ell diu que van ser mil, es mentida, però deu ni dó les que va fer.)
  • Aitor (10) Julevin. No va destacar en el partit d'ahir, però degut a la seva actuació impròpia a Bèlgica li otorguem un 10 perquè agafi moral.
  • Albert Parés (6) Canyetes. Es va dedicar a fer canyus, i va mostrar el seu alt nivell tècnic durant els primers 25 minuts. Va haver de marxar a la mitja part.

Cal destacar els suecs d'Anoro i Josep Ros que van ser xiulats per un sector de l'afició. Val a dir també que TOTS els jugadors que ahir van jugar amb el Nonempabé, avui prendran part en el partit davant la UB de seleccions, fet històric en la història del nostre club.

Convocats UdG del Nonempabé: Didinho, Aitor, Pau Garcia, Marcos, Albert Parés, Pantin. Kapi i Joan (lesionats) estarien convocats però les seves lesions ho han impedit. La llista de jugadors que han jugat amb el nonempabé i han esdevinguts internacionals s'engreixa: Kapi, Pantin, Marcos, Didinho, Pau Garcia, Joan Martinez, Aleix Barana, Eduska, Albert Parés, Aitor, Pastor.

AIXÍ PER RIURE: "MEMORIAS DE UN FEO"

Cuando nací, el doctor fue a la sala de espera y le dijo
a mi padre "Hicimos lo que pudimos... pero nació
vivo".

Mi mamá no sabía si quedarse conmigo o con la placenta.
Como era prematuro me
metieron en una incubadora... con vidrios
polarizados.

Mi madre nunca me dio el pecho porque decía que
sólo me quería como amigo.
Así que en vez de
darme el pecho, me daba la espalda.
Es por eso que debo haberme quedado petiso, tan petiso que en
lugar de ser enano, soy profundo.

Yo siempre fui muy peludo. A mi madre siempre le
preguntaban: "Señora, a su hijo ¿lo parió o lotejió?"

Mi padre llevaba en su billetera la foto del niño que
venía cuando la compró.

Pronto me di cuenta que mis padres me odiaban,
pues mis juguetes para la bañera eran un radio y un tostador
eléctrico.

Una vez me perdí. Le pregunte al policía si creía que
íbamos a encontrar a mis padres.
Me contesto: "No lo sé; hay un montón de
lugares donde se pudieron haber escondido".

Y para colmo era muy flaco,
tan flaco que un día metí los dedos en el
enchufe y la electricidad erró la patada.
Era realmente flaco: para hacer sombra tenía que
pasar dos veces por el mismo lugar.
Pero mi problema no era ser tan flaco sino ser
FEO.

Mis padres tenían que atarme
un trozo de carne al cuello para que el perro
jugara conmigo.

Sí, amigos, yo soy FEO, tan FEO que una vez me
atropelló un auto y quedé mejor.

Cuando me secuestraron, los
secuestradores mandaron un dedo mío a mis
padres para pedir recompensa.
Mi madre les contestó que quería mas pruebas.

Tuve que trabajar desde chico.
Trabajé en una veterinaria y la gente no
paraba de preguntarme cuánto costaba yo.

Un día llamó una chica a mi casa diciéndome: "Ven
a mi casa que no hay nadie".
Cuando llegué no había nadie.

A mi mujer le gusta mucho hablar conmigo después del
sexo. El otro día me llamó a casa desde un
hotel.

El psiquiatra me dijo un día que yo estaba loco. Yo le dije
que quería escuchar una segunda opinión.
"De acuerdo, además de loco es usted muy feo",
me dijo.

Una vez cuando me iba a suicidar tirándome desde la
terraza de un edificio de 50 pisos, mandaron a
un cura a darme unas palabras de aliento. Sólo dijo:
"En sus marcas, listos..."

El último deseo de mi padre antes de morir era
que me sentara en sus piernas. Lo habían condenado a la
silla eléctrica...

Reflexión:
Si el mundo te da la espalda, tocale el CULO.

dimarts, de març 07, 2006

PERE PLANELLA VEU AMB BONS ULLS LA OPCIÓ NONEMPABISTA

Després de la oferta formal efectuada pel Nonempabé a l'actual entrenador caldenc Pere Planella, aquest ha sortit en roda de premsa per notificar la seva voluntat i els seus objectius per la propera temporada.
La roda de premsa ha durat unes 3 hores i aquí us mostrem el més interessant que ha succeït:
Benvolguts amics:

Soc en Pere Planella, i després de veure la noticia a la vostre pàgina web (haig de reconèixer, que soc un fidel seguidor de la mateixa), només voldria aclarir, que la vostre oferta, ha estat per a mi, especialment il.lusionant, i no hem queda cap dubte, que si les converses arriben a "bon port", la primera opció per sobre de totes les altres, serà la del NONEMPABE, doncs és l´equip que tot entrenador somia entrenar algun dia: grans jugadors, millors persones, magnífiques instal.lacions, directius que deixen treballar, molt bon ambient, grans noctambuls.....en fi, te totes les qualitats, que un entrenador busca.

A mes, una gran avantatge, conec a la majoria de jugadors i ja fa molt temps que els segueixo, amb el que amb molts pocs reforços, es pot fer un equip encara mes CAMPIO!!! (Bé, aixó, ja ho discutiriem amb la junta: Jan "Xasquet", Kapi "Soriano",etc..)

Ah! un últim apunt, els diners no seran problema, davant la motivació de poder entrenar un ekip així, que es treguin tots els "Eurus" del mon.

Una abraçada, i fins aviat...

Pere Planella

Pd: davant aquesta oferta, pasaré per alt, els motius de la recaiguda en la lesió de´n Kapi, tot i que estic convençut que el viatge a Cuba, algo hi va tenir que veure.....eh!!!

Setmana de partits importants

Aquesta setmana es presenta com a punt important en la lluita per aconseguir els objectius tant nonempabistes com de compromissos de seleccions. En primer lloc, el Nonempabé s'enfronta avui al Fut-7 amb la premissa d'aconseguir la victòria que els mantingui en el liderat.

El conjunt nonempabista ha convocat a Kapi, Didinho, Pantin, Xasko, Anoro, Pau Garcia, Josep Ros, Aitor, ja que compta amb les baixes de Borrat, Joan Martinez, Eduska, Bicho entre moltes altres. Tot i això només val la victòria.

D'altra banda demà hi ha una autèntica finalíssima en la qual la UB i la UdG s'enfronten per aconseguir el passaport per a les sectorials dels campionats d'Espanya, que enguany es celebren a Madrid. Amb l'empat els gironins en tenen suficient, però caldrà aplicar-s'hi de valent per aconseguir aquesta gran fita històrica.

dijous, de març 02, 2006

Massa confiats

La UdG va sumar una important victòria en el penúltim partit de classificació pels campionats d'Espanya Universitaris davant la dèbil selecció de la UPF.
Tot i les baixes, l'equip gironí va presentar un onze molt competitiu i la superioritat de la UdG va ser demostrada tant en joc com en ocasions. Però els gols van tardar en arribar. Al minut 25 Pau Gusó resolia amb un xut dins l'àrea i obria el marcador, i posteriorment establia el 2 a 0 en el minut 43 en un ràpid contraatac.
La segona part el ritme de joc va decaure estrepitosament i a pesar de les innumerables ocasions dels gironins, el resultat només es mouria a les acaballes quan un error defensiu permetia al barcelonins retallar distàncies, sense fer perillar la victòria final. D'aquesta manera un partit on el resultat just hagués estat un 15-1, va quedar en una victòria curta de la UdG.
La pròxima setmana els gironins es juguen el tot per el tot davant de la UB, que també es juga el passaport per a la següent fase de campionats d'Espanya.
Cal destacar el debut d'Eduska com internacional absolut amb una participació activa en el joc d'atac en la segona meitat