dimecres, de març 08, 2006

Nonempabe 12 - Fut7 5

NONEMPABE, 12 - FUT-7, 5
L'Afició vibra amb el joc nonempabista

El Nonempabé va donar una lliçó de futbol espectacle davant un digne rival. La primera part va estar marcada per la igualtat i el nerviosisme nonempabista que comptava amb l'aportació d'Albert Parés. Els nonempabistes arribaven amb un curt 4-2 al descans i s'enfrontaven al problema de jugar amb un home menys tota la segona part degut a la marxa d'Albert Parés.

La segona meitat començava amb problemes ja que el Fut7 igualava el partit a 4, deixant una atmòsfera de preocupació a les grades que emplenaven el Mitics Arena. Però l'equip es va refer de la millor manera possible i amb una pluja de gols (6 en 5 minuts) deixaven el partit vist per sentència amb un escandalós 12 a 5 final.

1 x 1

• Laudrup(8) Segur. Va jugar de porter degut a la baixa de Kapi i el va suplir amb nota. Ningú va trobar a faltar a Kapi ja que Laudrup va ratllar a un gran nivell.
  • Pantin (6) Imprecís. El jugador nonempabista no tenia ahir el seu millor dia i alguna passada horitzontal va propiciar incertesa al marcador. Va anar a més i la segona part va estar a un gran nivell defensiu.
  • Pau Garcia (7)Enfeinat. Va tenir molta més feina que habitualment i va haver de defensar una mica, cosa que no li agrada massa. Va estar a un bon nivell anotant algun gol.
  • Marcos (7) Ànsies. Tenia masses ganes de jugar i ho va demostrar no passant en excés la pilota. Tot i això va anotar 5 golets.
  • Didinho (7) Atacant. Va jugar en punta i com és habitual va fer uns quants gols i moltes assistències de gol (Ell diu que van ser mil, es mentida, però deu ni dó les que va fer.)
  • Aitor (10) Julevin. No va destacar en el partit d'ahir, però degut a la seva actuació impròpia a Bèlgica li otorguem un 10 perquè agafi moral.
  • Albert Parés (6) Canyetes. Es va dedicar a fer canyus, i va mostrar el seu alt nivell tècnic durant els primers 25 minuts. Va haver de marxar a la mitja part.

Cal destacar els suecs d'Anoro i Josep Ros que van ser xiulats per un sector de l'afició. Val a dir també que TOTS els jugadors que ahir van jugar amb el Nonempabé, avui prendran part en el partit davant la UB de seleccions, fet històric en la història del nostre club.

Convocats UdG del Nonempabé: Didinho, Aitor, Pau Garcia, Marcos, Albert Parés, Pantin. Kapi i Joan (lesionats) estarien convocats però les seves lesions ho han impedit. La llista de jugadors que han jugat amb el nonempabé i han esdevinguts internacionals s'engreixa: Kapi, Pantin, Marcos, Didinho, Pau Garcia, Joan Martinez, Aleix Barana, Eduska, Albert Parés, Aitor, Pastor.