dijous, de març 16, 2006

ANFITRIONS A LES SECTORIALS


No hem tingut sort. Després del sorteig d'ahir al vespre a la ciutat de Madrid, el sorteig ha fet que la Universitat de Girona s'enfronti a Castilla la Mancha i la Rioja en els pròxims sectorials.
El sorteig va començar a les 7 del vespre i entre els assistents hi havia nombrosos membres de la U.E.F.A i grans jugadors com Lampard, Ronaldinho, Maldini i Adam Fontes entre altres.
Les primeres boles van sortir de les mans de Maldini. La primera bola en sortir seria l'organitzadora del triangular i així va ser. Maldini va agafar la bola, la va obrir, va desplegar el paper, es va apropar al micro i va dir: Universidad de Girona.
La reacció per part dels enviats especials desde Girona, David Grau i Jordi Buch va ser desilusionant. Tots esperaven un destí tan agradable com el de l'any passat (Tenerife), però no es va poder repetir i la festa del futbol serà a Girona. Les dates dels partits ja seran comunicades més endavant a la pàgina web nonempabista, així com la llista de convocats pels dos partits.
L'objectiu del conjunt gironí serà anar a per totes i això obtenir el pase a la fase final que es farà a la ciudad deportiva de las Rozas, lloc habitual dels entrenaments de la selecció española de futbol.