dimarts, de març 14, 2006

Victòria treballada

FLOWER POWER, 1 - NONEMPABÉ, 4
El Nonempabé, afrontava ahir el primer dels 4 partits claus que ha de disputar aquesta setmana, davant un rival duríssim en defensa que es va dedicar a destrossar el joc nonempabista. Tot i això el conjunt taronja va saber jugar un partit seriós i sense fisures només encaixant un gol, en part gràcies a l'actuació destacada de Kapi a la porteria.
El Flower Power es va avançar en el marcador aviat, i es va dedicar a defensar-se de les batzegades ofensives nonempabistes. Fruit d'aquest aclaparador domini arribava l'empat i el posterior 1-2 que donava tranquilitat al conjunt visitant.
A la segona meitat la dinàmica del joc no canviava i el Nonempabé duia la iniciativa, rubricant el partit amb dos gols d'Anoro després d'assistències de Marcos. Al final del partit el Flower Power va obrir linies però va topar am un Kapi molt inspirat que va atrar fins i tot un penal.
Cal destacar el debut del nou fitxatge portugués Pissarra que ha firmat fins a final de temporada.
1 x 1
Kapi (10) Infranquejable. Va estar immens i no va donar opció a la desquiciada davantera rival.
Pau Garcia (7) Consistent. Va jugar com és habitual amb ell.
Pantin (8) Sòlid. No va permetre arribades fàcils de l'equip rival amb una actuació destacada en defensa.
Joan Martinez (7) Driblador. Va donar mostres de la seva gran qualitat.
Didihno (6) Apagat. No era el dia del punta, que va ser anul·lat pel seu central. Tot i això va marcar un gol.
Marcos (7) Correcte. Tampoc va ser un dels seus millors dies però va saber quan prémer l'accelerador.
Anoro (6) Oportunista. Estava al lloc adequat en el moment adequat i gràcies a això va fer els dos gols que sentenciaven el partit.
Pissarra (7) Debutant. Va debutar amb cert nerviosisme però mica en mica es va anar ficant en el partit.
Aitor Yetoó (6) Intermitent.

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://www.jugadoresderuleta.com

trucos + poker , Metodos de repetición, metodos para el juego tragamonedas, ruleta por lineas, posibles jugadas en la ruleta, ruleta por diversión europea y americana, Posibilidades de repetición en un numero, nuevas formulas para ganar a la ruleta, "black jack" "contar cartas", como apostar en el paño de la ruleta , cobro real en la ruleta , calculo de numero ganador , sistema ruleta . como pagar ruleta , truco del casino europa ruleta , generador combinaciones ruleta , ganadores de ruleta, nuevos sistemas ganadores ruleta, secuencia numeros ruleta, regla de la repetición de los numeros ganar quiniela tres numeros, ganar quiniela , distintos tipos de juego, tipos de poker, numeros mas salidores en la ruleta. Poker electrónico como jugar
Trucos cartas poker blackjack . Trucos para sacar 3 ases en el poker , jugar ruleta online con tarjeta de debito
http://www.foros-ruleta.com