dijous, de març 23, 2006

ESPECIAL AITOR YETO'O "JULEVIN"

L'Aitor va nèixer un 15 de Març fa 19 anys. La seva infància futbolística va estar sempre unida als Maristes de Girona, lloc on actualment juga i on és una peça clau als esquemes que actualment fa Toni Ripoll i Sebastià Güibes.

Tot i això la seva maduresa futbolística i com a persona ha arribat aquest any. El seu tutor, Adam Fontes, el va introduir al món UdG.
A partir d'aquí aquest jove amb una aparença de no haver trencat mai un plat ha mostrat una gran imatge i sempre cumplint en tot el que se li demana. Realment un tiu molt polivalent.

Tot i el sobrenom que se li ha posat degut a la seva curta edat, "julevin", aquest home cumpleix com un vertader veterano i ja s'ha assentat com una peça clau en qualsevol sopar UdG.
Se li recorden grans actuacions com a Bèlgica on li va depilar el pit a trossos a Pau Garcia amb una màquina elèctrica d'afeitar, recollir el títol proposant camareros des de l'escenari, tajar-se un dimarts amb un Barça-Chelsea, buidar literalment al lavabo de la Masia del Pernil,.... en resum, grans actuacions.

Actualment el seu acompanyant en totes el seves fites és Pau Garcia, un nonempabista que ha canviat de la nit al dia en uns mesos i que ara té la tasca d'educar adequadament al nostre julevin.

L'entrenador nonempabista, Kapi Rijkaard, li ha donat oportunitat de jugar amb el primer equip en els darrers partits degut al seu gran rendiment i a la gran afluència de suecs en l'equip taronja.
Futbolísticament l'Aitor és un jugador que supleix la seva manca de físic amb una bona tècnica i sobretot per un moviment que l'ha fet famós. Aquest moviment consisteix en fintar a l'adversari 350 cops en 5 segons amb un moviment de pelvis envejable. Diferents especialistes futbolístics han observat aquest moviment i ja l'han batejat com la "finta Elvis".

En declaracions fetes pel mateix jugador ha declarat que va ser Elvis Presley qui es va copiar d'ell i que té preparada una demanda de drets d'autor. En la foto podem veure com en una imatge actual, Elvis copia clarament a Aitor en una foto que té el jugador nonempabista ja de fa uns anys.
Actualment els advocats del club estan treballant per guanyar aquesta sentència.


1 comentari:

Anònim ha dit...

nois mo e pasat be llegint, pero esteu ben PILLATS!!!! au sort a la vida...