divendres, de març 10, 2006

EL FENOMEN "FAN" VA EN AUGMENT

Degut al bon funcionament del nostre club i les innumerables victòries aconseguides pel nostre equip, el fenomen fan s'ha anat extendint per diferents països i aconseguint un gran número de seguidors fidels cada setmana a la nostra web.

El que està clar és que l'anonimat ja no està fet pels jugadors nonempabistes i això es reflexa cada cop que els nostres jugadors surten de casa.

A la foto veiem com Rosa de España i tres de les seves ballarines es fotografien amb els jugadors més carismàtics del Nonempabé en un restaurant de la Habana vieja. Posteriorment els jugadors van dedicar uns minuts a fotografiar-se amb més fans i realitzar una signa d'autògrafs a tots els allà presents.

A continuació els jugadors nonempabistes van anar a promocionar la cervesa Cristal, la principal patrocinadora del nostre equip a la illa cubana. A la foto podem veure els jugadors Bicho i Kapi saborejant la cervesa sense alcohol especialment preparada pels nostres cracks.

Posteriorment l'empresa cervesera va otorgar a el premi a millor bebedor del 2006, premi que va caure indiscutiblement en mans de Bicho.

També s'ha de dir que entre compromís i compromís, els jugadors nonempabistes podien gaudir de la bonica ciutat de la Habana i de les platges de sorra blanca i aigües transparents com les de Varadero.

En la imatge veiem a Bicho i Xasko gaudint d'una pinya colada (un verdader descubriment) servida per Julio, el cambrer més tranquil i feliç que es recorda.

Cal comentar que en tot moment els jugadors nonempabistes van estar acompanyats per centenars de curiosos i aficionats al nostre equip i és d'agrair el tracte amable i cordial que va tenir el poble cubà amb la comunitat nonempabista. En próximes noticies anirem informant més sobre aquest viatge de la directiva del Nonempabé.

Està previst que la próxima visita fora del nostre territori sigui per terres alemanyes al voltant del mes de Juny on el Nonempabé enviarà diferents membres de la seva directiva amb l'objectiu d'observar possibles reforços nonempabistes per la propera temporada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi
http://www.coloradocats.org/ - buy propecia
It is important to note that you must stay with Propecia for a year.
[url=http://www.coloradocats.org/]order propecia[/url]
It works chemically by inhibiting what is known as 5-alpha reductase.
cheap propecia
In the initial study phases of Propecia is was originally meant to be a form of treatment mainly used for prostate enlargement, but when it showed great results in the growth of hair for men it was later approved as a hair loss supplement.