dimecres, de març 08, 2006

Campions de Catalunya!!

LA UDG REVALIDA EL TÍTOL DE CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI

UB, 1 - UdG, 4

UB: Porter avançat (7), Lateral de mig metro (5) Dani Pozo (7) L'altre central (6) Lateral limitat (5), Alfred (7), el 10 gordo (6), el killu (5), Alabau (8), El Negre (7) El Rinxols (4).
UdG: Barrot (10), Pantin (10)(Jordi Arau min.75- 10), Gari (10), Didinho (10), Marcos (10), Pastor (10) (Sanglas min.50 - 10), Pau Garcia (10) (Ferran min. 60 - 10), Quique (10), Pau Gusó (10) (Iñaki min 70 -10), Jaume Duran (10) (Aitor min 85-10) i Andreu Donat (10).
Gols: 0-1 Jaume Duran min.10, 1-1 Alabau min.50, 1-2 Pantin min.60, 1-3 Gusó (p) min.65, 1-4 Jaume Duran min.75.

El partit es presentava molt complicat per a l'equip de la UdG, que ha sabut treure la casta per imposar-se a la UB per segon any consecutiu en un partit molt seriós.
El camp estava en pèssimes condicions i el seleccionador de la UdG ha decidit treure un defensiu 5-3-2 per esperar al rival, amb molta velocitat a dalt. L'invent ha donat fruit i al minut 10 en un contraatac Jaume Duran creuava la pilota establint el 0-1. La UB ha obert les seves línies i ha pres el domini del mig del camp que ha passat un petit moment de crisi. Tot i això s'ha arribat al descans amb el resultat de 0 a 1.

La segona meitat no s'iniciava massa bé pels gironins que han vist com Barrot salvaava l'empat minuts abans que en un gran xut de fora de l'àrea, Alabau clavés la pilota a l'escaire de la porteria de la UdG. Amb 1 a 1 la UdG encara estava classificada, tot i que com a segona de grup. La UB ha continuat atacant, però ha baixat la intensitat, i en una jugada trenada, Pantin que s'hava incorporat veloç per la banda esquerra, connectava un xut a l'escaire dret de la porteria barcelonina. Un gol històric, que significava l'1-2 i ensorrava les aspiracions de la UB.

A partir de llavors, festival gironí amb l'1-3 de Pau Gusó després d'un clar penal comès sobre ell, i el posterior 1-4 en una preciosa vaselina de Jaume Duran. Hi havia dubtes sobre l'equip d'enguany, però han estat disipades amb autoritat. La UdG Bicampiona de Catalunya 2005 i 2006.