dimarts, de març 07, 2006

PERE PLANELLA VEU AMB BONS ULLS LA OPCIÓ NONEMPABISTA

Després de la oferta formal efectuada pel Nonempabé a l'actual entrenador caldenc Pere Planella, aquest ha sortit en roda de premsa per notificar la seva voluntat i els seus objectius per la propera temporada.
La roda de premsa ha durat unes 3 hores i aquí us mostrem el més interessant que ha succeït:
Benvolguts amics:

Soc en Pere Planella, i després de veure la noticia a la vostre pàgina web (haig de reconèixer, que soc un fidel seguidor de la mateixa), només voldria aclarir, que la vostre oferta, ha estat per a mi, especialment il.lusionant, i no hem queda cap dubte, que si les converses arriben a "bon port", la primera opció per sobre de totes les altres, serà la del NONEMPABE, doncs és l´equip que tot entrenador somia entrenar algun dia: grans jugadors, millors persones, magnífiques instal.lacions, directius que deixen treballar, molt bon ambient, grans noctambuls.....en fi, te totes les qualitats, que un entrenador busca.

A mes, una gran avantatge, conec a la majoria de jugadors i ja fa molt temps que els segueixo, amb el que amb molts pocs reforços, es pot fer un equip encara mes CAMPIO!!! (Bé, aixó, ja ho discutiriem amb la junta: Jan "Xasquet", Kapi "Soriano",etc..)

Ah! un últim apunt, els diners no seran problema, davant la motivació de poder entrenar un ekip així, que es treguin tots els "Eurus" del mon.

Una abraçada, i fins aviat...

Pere Planella

Pd: davant aquesta oferta, pasaré per alt, els motius de la recaiguda en la lesió de´n Kapi, tot i que estic convençut que el viatge a Cuba, algo hi va tenir que veure.....eh!!!