dijous, de març 23, 2006

NONEMPABE 7 TEAM AT 4

Laudrup "Elegant": Es presentava al camp per observar el partit i va haver d'agafar un protagonisme important. Tot i estar vestit de carrer va haver de posar-se a la porteria i el seu paper va ser important per arribar a les semifinals. A destacar la roba ultramullada després de la continua pluja que queia al Mitiks Arena.

Xasko "treballador": Es va tirar clarament l'equip a les esquenes. Va haver de treballar continuament en atac i en defensa fins acabar exhaust el partit. No se li recorda un treball tan intens amb el Nonempabé.Va ser l'autor del segon gol que començava a donar tranquilitat a l'equip Nonempabista.

Yeto'o "sacrificat": Avituat a comptar amb aquest jugador en tasques ofensives, ahir va ser tot el contrari. Es va sacrificar continuament en defensa i sortia ràpidament al contraatac en busca de la porteria rival. Va fer mostra del seu gran ritme fent les seves fintes ja patentades com a "fintes Elvis".

Ricard Caula "referent": Va ser el jugador més ofensiu del Nonempabé en el partit contra el Team AT. Va haver de barallar-se amb la defensa rival a cada jugada i rebre d'esquenes contínuament per començar les jugades ofensives. A destacar el seu primer gol després de rematar un rebuig del porter amb una estética "volea". A destacar que és el segon membre de la família Caula que debuta amb el Nonempabé després de que l'any 2001 debutés Dimitri caula.

Josep Ros "polivalent": Degut a la inferioritat numérica va haver d'ocupar una plaça en la defensa nonempabista. Tot i això, va intervenir contínuament en atac i va realitzar jugades de gran qualitat i en forma de gols. Gran partit del jugador d'origen suec.

Pau Garcia"Amb sang": Si senyors, Pau Garcia demostra que té sang i en els moments que s'han de treure les ganes i el coratge com en el partit d'ahir, Pau va aparèixer i va lluitar tot i més. A més de marcar gols (ja habitual en ell) es va sacrificar en defensa i va rebre continuament faltes de l'equip contrari sense que l'àrbitre castigués aquestes.