dijous, de març 02, 2006

Massa confiats

La UdG va sumar una important victòria en el penúltim partit de classificació pels campionats d'Espanya Universitaris davant la dèbil selecció de la UPF.
Tot i les baixes, l'equip gironí va presentar un onze molt competitiu i la superioritat de la UdG va ser demostrada tant en joc com en ocasions. Però els gols van tardar en arribar. Al minut 25 Pau Gusó resolia amb un xut dins l'àrea i obria el marcador, i posteriorment establia el 2 a 0 en el minut 43 en un ràpid contraatac.
La segona part el ritme de joc va decaure estrepitosament i a pesar de les innumerables ocasions dels gironins, el resultat només es mouria a les acaballes quan un error defensiu permetia al barcelonins retallar distàncies, sense fer perillar la victòria final. D'aquesta manera un partit on el resultat just hagués estat un 15-1, va quedar en una victòria curta de la UdG.
La pròxima setmana els gironins es juguen el tot per el tot davant de la UB, que també es juga el passaport per a la següent fase de campionats d'Espanya.
Cal destacar el debut d'Eduska com internacional absolut amb una participació activa en el joc d'atac en la segona meitat