dijous, de març 16, 2006

ES PUBLIQUEN LES IMATGES DE MISTER HOTEL INTERNACIONAL

Tot va succeir la darrera nit del nostre viatge, tot just després de sopar. Un jove, del qual encara no delatarem la identitat, va pujar a l'escenari en busca d'un títol que encara li falta a la seva bitrina i obtenir més punts de mitiquesa.

Després d'un gran concurs on va realitzar diferents proves com fer poses sexis, beures una cervesa amb palleta i amb posició de flexió, fer petons al tot el públic asistent (avis i animadora inclosos), "robar" la roba a la gent,.... es va convertir un vertader ídol local i claríssim vencedor superant amb facilitat a dos estiuejants cubans.

Aquest Mr Hotel Internacional de Varadero té nom i cognoms. No podia ser un altre que Marc Vela "Bicho" que tot i que s'esperava molt d'ell a sobre de l'escenari, ho va superar amb molt d'escreix i s'en va endur la corona de vencedor i un cap de setmana a un hotel de 5 estrelles a la Habana.
Lamentablement les vacances cubanes s'exhaurien i al no poder utilitzar el premi obtingut, es va haver de conformar amb un poster i un compackt amb l'himne de l'hotel. Un premi fluix després de veure tot l'espectacle que aquest home havia ofert a tothom allà present.

A la foto podem veure com Bicho, a l'esquerra, es disposa a veure la cervesa. Pròximament sortirà, en exclusiva per www.nonempabe.tk, les imatges en format de video on realitza les seves poses de presentació. Realment unes imatges que no es poden perdre cap dels nostres simpatitzants i que realment crearan més d'una rialla en els vostres rostres.