diumenge, de novembre 26, 2006

Revista Nonempabe


La revista Nonempabe pot ser una realitat. El club nonempabista ha informat de la creació de la seva revista setmanal pròximament, que estarà produïda per un seguit de persones properes al cercle de mítics.
La publicació serà senzilla, de 4 pàgines, perquè la gent pugui descarregar-la i imprimir-la a les seves llars i llegir-la amb tranquilitat. A la fotografia podem observar la distribució de la portada. En aquesta primera pàgina, NONEMPABE inclourà una columna amb una anècdota d'Adam Fontes (d'aquelles que explica al König). En segon terme una notícia sobre futbol que obrirà la portada, amb fotografia (en l'exemple hem triat un fet denunciable). L'espai on surt el logo de bwin pot ser emprat per publicitat.



Altres seccions


La segona pàgina serà d'opinió, i en principi està pensada per portar un apartat que se'n diu "Futbol i cultura" que promourà Jordi Cruset, amb notícies, anàlisis o crítiques de llibres, actes o qualsevol fet que permeti la interacció entre el futbol i la cultura. En segon lloc, una columna de Xasko amb opinió o amb algun fet històric remarcable.
En la tercera plana, Kapi i Pantin ens deleitaran amb un repàs al futbol regional. Kapi s'encarregarà de fer reportatge d'un partit i Pantin ens portarà un resum setmanal amb tot allò destacable.
Finalment la contraportada serà de futbol internacional, escrita per Adam i Petete juntament amb la resta de col·laboradors.
El disseny presentat és obviament una prova i no pretèn ser el resultat final, però ajuda a entendre com serà la disposició de la publicació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'encanta la idea, podria ser molt i molt gran poder llegir una revista així

Anònim ha dit...

Sí, sí.. Molta proposta de revista però està cantat que acabaran siguent dos números! kapi i Pantin s'acabaran rajant.. i més sumant derrotes!! sóu escòriaa FLUIXOSSS!