dimecres, de novembre 08, 2006

Primera victòria amb gust agredolç...

El d'ahir fóu un partit que els components d'ambdós seleccions recordaran per sempre més. Les circumstàncies no donen per menys.
El partit començà amb una UIC tancada a la seva àrea, ben col·locada a darrera i esperant un bon contraatac per tal de fer mal a la UdG. Però tots sabem que no n'hi ha prou amb això per desastabilitzar la nostra selecció i mes o menys quan portàvem uns 10 minuts Donat marcaria el primer del seu compte personal d'acció personal. A partir d'aquí tot canviaria, la UdG combinaria aborrint al rival mentre anaven caient els gols: Kike amb dos dianes, una segona de Donat i finalment una gran rematada de Robert establirien el definitiu 5-0, resultat amb el que s'arribaria al descans i que posteriorment esdevindria el resultat final.
La segona part començava ja al vestuari, on el nostre seleccionador animava als seus jugadors a intentar marcar el major número de gols al rival per tal d'assegurar-se un bon gol average.
Amb això que començen els segons 45 minuts i tansols quan es portaven uns 8 minuts es produia l'acció que marcaria el final del partit. Després d'una pilota dividida en què xocaven furtuitament dos jugadors rivals, un d'ells, el jugador de la UIC, per desgràcia de tots es fracturaria la cama. Tothom que estava allà coincideix en que l'acció fou totalment accidental i desgraciada i que des d'un bon moment es veia que allà havia passat algo greu. Els crits del jugador barcelonès ho deia tot.
Després d'aturar-se el matx i que vinguessin les assistències mèdiques els dos capitans, atenent a les poques ganes que quedaven de reempendre el partit, van decidir donar per finalitzat el partit.
Esperem des d'aquí que "Miguel", jugador de la UIC, es recuperi el més aviat possible... Ànims!!!
1x1 UdG

Bustins (Avorrit): Era un espectador més del partit. Només va tenir un ensurt en un xut des de la frontal de l'àrea que va "solventar" perfectament.

Didinho (Segur): El central de la UdG, al igual que la resta de la defensa, no va tenir gairebé feina. La poca que va tenir la va solucionar, com molt bé ens té acostumats els dies que no ha sortit la nit anterior.

Adam (Redebutant): Les mirades estaven centrades en la reaparició d'aquest històric jugador. Després d'una absència d'any i mig, el lliure caldenc tornaria a les files de la seva selecció i amb el pes que suposa ser-ne el capità, va fer un partit més que complert.

Mir (Baluard): Era una de les cares noves d'aquest equip. Va donar el que s'esperava. Una gran col·locació en tot moment i fort en el marcatge alhora que ho alterna amb pujades per la banda amb molt de criteri.

Sanglas (Expeditiu): El jugador de l'Amer, potser per reivindicar-se amb el seu entrenador, va donar-ho tot sobre el camp. Va ser un fixe en totes i cadascuna de les pujades i internades per la banda. Va donar molta profunditat a la banda dreta.

Kike (Cervell): Tot i en moltes ocasions recordar-nos al pilotatge de Carlos Sainz amb les seves grans conduccions, va donar un gran ritme al joc de la UdG i no va parar d'oferir-se als seus companys donant-los grans assistències. Va marcar dos gols d'oprtunista.

Gari (Omnipresent): Va jugar més abansat de lo habitual per participar més en la creació del joc. Es va oferir sempre als companys oxigenant molt a l'equip.

Kapi (Tàctic): Va exercir de perfecte guardespatlles de Kike i Gari. La seva tasca a la línia medular va ser valiosíssima.

Pantín (Incansable): Va recórrer sense parar la banda esquerra, alternant internades per la banda i baixant a defensar quan calia. No es va complicar en el pase.

Donat (Golejador): Va exercir com a tal. Se li demanen gols al davanter de Sant Miquel i ell sempre respon, ahir en va fer un parell. Amb un gran canvi de ritme i retall, va portar de cul a la defensa de la UIC.

Robert (Desbordant): Era el dubte, tothom n'havia sentit a parlar però ningú l'havia vist. Ràpid, amb gran regat i olfacte golejador. Serà sens dubte una peça clau per aconseguir l'objectiu. Va marcar l'últim dels cinc gols.

Miquel, Carbó i Pancer (Debutants): No va ser un gran debut pels tres jugadors recient arribats a la UdG. La greu lesió d'un dels contraris va estroncar el que havia de ser el seus gran debuts. N'esperem molt de tots ells.