dimarts, de novembre 28, 2006

Planeta pot fer realitat el llibre "Nonempabé es un sentimiento"


Les pròximes festes, coincidint amb el gran període consumista que començarà, l'editorial Planeta treurà al mercat un llibre més que esperat per a socis i simpatitzants nonempabistes: "Nonempabe es un sentimento...". Lara, reconegut seguidor tarongí, parlava d'aquest llibre com un producte oficial del Nonempabé C.F. que reuniria, en les seves més de 500 pàgines, la història i vida i miracles de tan mítiks jugadors i amics del Nonempabé C.F. , així com tots els seguidors i jugadors que han aparegut en les seves vides i han ajudat a fer créixer aquest gran club.

De Kapi a Xasko, de Bicho a Pantín, passant sempre per Didinho, Eduska, Arxer, Julevin i el gran Pau Garcia, la camiseta taronja ha estat durant més de sis anys sinònim d'espectacle, modernitat i gust pel bon joc.
El llibre inclou entrevistes exclusives amb gran part de tots els components de l'equip, jugadors que amb prou feines uns pocs anys s'han convertit grans icones del nonempabisme.
La història del Nonempabé és una llegenda plagada d'èxits que aquest document 100% oficial recórrer des de la seva fundació per grans mítiks el 2000, fins la conquesta del Tetracampionat la primavera del 2006; tot ell rememora els grans moments que el Nonempabé i també Lo + gran han dedicat a la història del fútbol.
Lligues d'hivern, lligues de primavera, trofeus de Sant Narcís... han fet del nostre club un dels grans... "Més que un club"

1 comentari:

Anònim ha dit...

...que se lleva, que se lleva muy adentroooo...