dimecres, de novembre 29, 2006

L'EQUIP TORNA A DEMOSTRAR EL SEU POTENCIAL

El Nonempabé ha tornat a demostrar que és un gran equip al partit d'aquesta tarda. Les numeroses baixes que patia el conjunt taronja pel partit d'avui no han estat cap problema per a obtenir la victòria per 7 a 5 davant d'un bon equip com el Doble Malta capitanejat pel porter caldenc Xevi Granados.

El partit s'iniciava amb un clar domini Nonempabista, amb bon joc, bones triangulacions i finalitzacions excepcionals. Al finals dels primers 25 minuts s'arribava al descans amb els resultat de 4-1 a favor del nostre equip.

A la represa el domini continuava essent del Nonempabé amb clares ocasions i possessió contínua de la pilota tot i que el relaxament típic del nostre equip començava a mostrar-se.
Finalment el Doble Malta ha maquillat el resultat amb 3 gols al final que posaven el definitiu 7-5 al marcador.

D'aquest partit podríem destacar la seriositat i sacrifici de tots els jugadors durant la major part del partit i les ganes de guanyar i convéncer a l'afició de que aquest equip no està acabat i busca el pentacampionat.


1x1

Kapi (Segur) Novament el porter nonempabista ha mostrat les seves credencials a estar novament nominat a millor porter de la lligueta amb parades efectives que donaven seguretat al seu equip. S'ha de dir que ha estat molt protegit per la seva defensa i no ha pogut fer res a cap dels gols rebuts.

Ferru (Defensiu) El treball defensiu que ha realitzat aquest jugador ha estat per emmarcar. Ha hagut de estar sobre del millor jugador visitant i ho ha fet amb nota. El "cierre" de l'equip ha estat el que ha posat seny al partit, alternant pases curts amb bons desplaçaments quan era necessari i mostrant-se com un jugador difícil de superar.

Marc Carreras (Debutant) La feina del jove jugador ha estat molt correcte. Li ha tocat ocupar una zona en el camp en la que no està habituat però en la que ha sabut treballar i habituar-se a mesura que anaven passant els minuts. Tot i ocupar la zona central de la defensa, s'ha incorporat contínuament per la banda dreta creant dubtes a l'equip rival i fins i tot marcant un gol. Bon partit del jugador de la Salle Girona.

Bicho (Treballador) Tot i la seva manca de ritme degut a la llarga inactivitat, ha treballat molt i ha donat mostres de la seva qualitat en certes fases del partit. Cal recordar un gran xut que ha tocat la base del pal i un pase de gol a Didinho. L'entrega d'aquest jugador cap al club ha estat total i s'espera comptar amb aquest jugador per properes convocatòries.

Eduska (Tècnic) Com a emblema del nonempabisme, aquest jugador ha donat tot per l'equip. Tot i que no hem vist els seus famosos gols amb la puntera del seu peu dret, ens ha delaitat amb contínues trepitxades de pilota i canyets d'aquells que fan posar la graderia en peu. Eduska torna a estar entre nosaltres.

Adam (Il.lusionat) Tot i la pallissa física que va rebre ahir a l'entrenament caldenc, el nostre jugador, que per primer cop vestia la samarreta nonempabista, s'ha sentit cómode a la posició d'organitzador, ha distribuit perfectament el joc i ha aportat arribada. Ha foradat la xarxa rival en tres ocasions on cal destacar un gran gol amb una rosca rollo Juanin Garcia que ha entrat per l'escaire dret de la porteria de Xevi Granados.

Didinho (Killer) Molt bon partit del referent en atac nonempabista. El seu treball ha estat insuperable ja que ha corregut durant tot el partit i ha donat mostres de la seva qualitat amb 3 gols i un parell d'assistències. Dia rera dia demostra que la posició de 9 és seva i si manté quest rendiment opta a la bota d'or de la UdG.


Àrbitre: Sr. Sergi Sanglas, correcte. Partit que no es presentava fàcil pel col.legiat degut a les contínues protestes de l'equip visitant i més després de xiular dos penalts al nostre equip totalment clars. Tot i deixar de pitar alguna falteta a favor del Nonempabé durant la segona meitat, el seu arbitratge ha estat del tot correcte.