dilluns, de novembre 06, 2006

Shhht shhht!!! que viene, que viene!!!


Ja la tenim aquí, la UdG, la nostra selecció!!!

Demà dimarts 7 de novembre, amb el partit de la UdG, torna a començar el Campionat de Catalunya Universitari, aquest any però amb un format totalment diferent a l'utilitzat fins al moment (fase de gups).

El partit de demà enfrontarà a la UdG contra la a priori ventafocs del grup, la Internacional de Catalunya (UIC). Aquí serà on s'haurà de veure el gran potencial de la nostra selecció que, tot i el mar de lesions i baixes amb les que compta, no hauria de patir per treure un bon resultat del partit i deixar ben clar que són caps de sèrie del grup per alguna raó.

El seleccionador Adam Fontes va deixar ben clar el que busca del seu equip durant la roda de premsa realitzada el dissabte a barraques: "Nanuuus... sou escòria!!!"

Així doncs demà, després de saber la convocatòria final del mister, l'equip es concentrarà a alguna facultat per tal de rajar una miqueta d'algun pelut, apretar falsament a noies lleggges o comentar la passada jornada a Regional tot mentre es mentalitzen pel partit.

Tot esperant amb ganes la xarla pre-partit d'Adam, us desitgem des de la redacció de www.nonempabe.es un gran inici de campionat!!!

"Udg..... es un sentimieeeentoooooooo.... "