dilluns, de novembre 13, 2006

ÀNIMS CALDES!!!


Realment la Unió Esportiva Caldes no està passant per un del seus millors moments.
Després d'encadenar tres empats seguits, l'equip ha entrat en una petita crisi de resultats que l'han condemnat a la quarta posició de la classificació. Tot i això, la igualtat que està agafant la lliga, dóna només una desventatge de 4 punts sobre el Sàbat i el que és més important, a 4 punts del buscat ascens.

Han estat diferents els problemes que s'ha trobat l'equip "red" en les darreres jornades.
Després de millorar notablement el joc davant el Tortellà i la Canya, l'equip ha entrat amb una falta d'encert en els metres finals tot i les abundants oportunitats que té i amb algunes badades defensives que han costat gols molt cars com es va poder veure en el dia d'ahir contra el Cornellà.

El que està clar és que aquest equip té tot el que necessita un equip per pujar de categoria. Gaudim de grans jugadors on la majoria han jugat a categories superiors, alternem jugadors veterans amb joves per donar un equilibri a l'equip, tenim una plantilla àmplia que garantitza competència i un mínim de dos jugadors per posició, tenim un cos tècnic i directiva que garanteix un bon treball a cada entrenament, tenim un terreny de joc excepcional, existeix un gran ambient de grup i una complicitat entre tots els jugadors i a sobre tenim el millor equip nocturn de la categoria.

Personalment penso que aquests problemes passaran a la història perquè com diu el míster caldenc: "el futbol acaba siguent just" i la mala sort que ha patit l'equip en els darreres jornades no és normal.
Per això crec que simplement pulint alguns defectes i buscant aquesta sort del campió que realment ens mereixem, puguem sortir endavant i celebrar com cal el buscat ascens a primera territorial.

Ànims Caldes i diumenge a guanyar o guanyar!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pakets aviam si guanyeu algun partit

Anònim ha dit...

q bunic

Anònim ha dit...

Àniiiiiiiiiiiiiiiiiiims!!!

Anònim ha dit...

Yo vi el Caldes-Tortellà y este equipo juega bien pero comete algun error...