dilluns, d’agost 07, 2006

Tomás Guasch, tot un personatge


Tomas Guasch és tot un personatge. El subdirector del diari As, pot ésser considerat un madridista simpàtic. Fa comentaris fora de to i bromes que lluny de resultar ofensives, ens dibuixen un somriure als llavis. Només ell és capaç de deixar anar perles com:
- "Pero estos culés son grandes y no podríamos vivir sin ellos: están convencidos de que este año hacen el doblete. El Gamper y la Copa de Cataluña en el mes de agosto."
Quan el vam trobar per Hannover, no vam voler perdre l'ocasió de demanar-li una foto amb nosaltres, que hores abans de l'Espanya-França, anavem vestits amb samarretes d'Espanya i del Barça. Ell hi va accedir molt amablement, i no només això, sinó que a més a més es va permetre el luxe de fer una broma a Brugui i Adam que portaven la samarreta blaugrana. "Esto se opera te abren aquí (senyalant al cap), te extraen lo que lo provoca y operación finalizada." Aquestes van ser les seves paraules, a les quals tots vam riure animadament.
De fet, si parem a pensar va venir a dir com que per ser madridista és necessària una lobotomia (retirar-te una part del cervell). Un altre gran comentari de l'amic Tomas que segurament pretenia dir tot el contrari. Potser és aquest "voler i no poder" el que fa que sigui tan graciós, però per sobre de tot sembla un bon jan (laportista?).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

T.Guasch = JUGON!

Anònim ha dit...

Tomas Guasch es molt mític!!!! Pantin Vaya Biceps!!!!!

Anònim ha dit...

Em marca bastant la foto!!!!