dissabte, d’agost 05, 2006

Capítol 6 "Berlin, visita al centre"


Després d'una monumental ressaca, ens vam aixecar tardíssim per dinar (com no, un plat de pasta). Com no hi havia cap pla concret vam decidir agafar el tren fins al centre on vam voltar tota la tarda.

En primer lloc vam estar caminant pel centre, guarnit de detalls del mundial com una pilota gegant, futbolin d'idèntiques dimensions, i cartells de futbolistes que no sortien gaire afavorits. Com a nota anecdòtica, ens vam trobar amb un grup de noies catalanes, amb les quals vam intercanviar dues paraules (en sentit literal), i posteriorment vam entrar a una botiga d'esports plena d'articles del mundial. Evidentment vam fer les nostres respectives compres de samarretes.

Després de les compres vam anar a un Plus superdescompte a comprar 4 cosetes que ens faltaven per l'autocaravana, i evidentment vam parar al McDonald's novament on vam gaudir dels gelats a 1 euro. Vam tornar a l'autocaravana per preparar-nos per l'Alemanya-Argentina de l'endemà, i per passar la nit vam organitzar una timba jugant al 7 i mig apostant amb macarrons.

En conjunt va ser un dia propi de recuperació de l'activitat nocturna del dia anterior.