dimecres, d’agost 16, 2006

Pretemporada (1) Uzbekistan i Kazakhstan



La primera etapa de la gira Nonempabista va conduir a l'expedició nonempabista a terres pròximes al mar d'Aral, un mar entre Kazakhstan i Uzbekistan que durant el segle XX va patir una paulatina desaparició fins a perdre 2/3 del seu tamany, provocant un gran desastre en les ciutats pesqueres depenents d'activitats com la pesca. És el cas de la ciutat de Moynaq(Uzbekistan), que va passar de ciutat portuària a ciutat envoltada de desert i marcada per les numeroses malalties provocades pel canvi climàtic de la zona.

Després d'una visita per tota la zona, el dia següent el Nonempabé jugaria precisament a la ciutat de Moynaq un triangular davant els millors equips de la zona. Els taronges van obtenir dues victòries que li van permetre aconseguir el torneig, davant de milers de persones que per uns moments van oblidar les seves penes.

  • Pakhtakor Toshkent - Qayrat Almaty 2-1
  • Qayrat Almaty - Nonempabé C.F 1-3
  • Nonempabé C.F - Pakhtakor Toshkent 1-0

Kapi va aprofitar aquest triangular per desmentir a la premsa el rumor sobre el seu possible fitxatge pel Real Madrid, donant per tancat el serial de l'estiu. El Nonempabé ja està allotjat a Kabul, capital afghanesa per disputar el partit davant el combinat nacional del país.