dimarts, d’agost 15, 2006

La Gira Nonempabé 2006


El Nonempabé iniciarà durant els pròxims dies una macrogira mundial per diversos punts del planeta. L’objectiu no és el de maximitzar beneficis, com la majoria de clubs, sinó donar a conèixer zones desafavorides del món, i ajudar-les a millorar la seva situació, encara que sigui durant unes hores gaudint de bon futbol.

La gira es divideix en dues parts, la primera que portarà al club nonempabista de visita per Àsia occidental, i la segona per el continent africà. Les etapes són:

ÀSIA OCCIDENTAL:

1. Uzbekistan i Kazakhstan. Triangular a la ciutat de Moynaq (era ciutat portuària fisn que es va produir el desastre al mar d’Aral), contra el Pakhtakor Toshkent (campió de lliga a Uzbekistan) i el Qayrat Almaty (Campió de lliga a Kazakhstan).
2. Afganistan. Partit a Kabul contra el combinat nacional afganès.
3. Índia. Partits amistosos a Mumbay, Calcuta i Nova Delhi davant de combinats d’aquestes ciutats.
4. Iraq. Triangular davant Air Force (campió de lliga iraquiana) i combinat de Bagdad.
5. Líban. Partit per la pau a Beirut contra Al-Nijmeh.

ÀFRICA :

1. Sudan. Partit contra combinat de Jartum.
2. Nigèria. Triangular a Albuja davant del Dolphin (campió de Nigèria) i el Cotonsport (Campió de Camerun).
3. Sàhara Occidental. Triangular davant combinat Al-Ayoun i FAR Rabat.

Aquesta gira serà retransmesa per diverses cadenes de televisió, ja que el Nonempabé ha cedit gratuïtament els seus drets a canvi d’aportacions a diferents organitzacions dels països per on passarà la gira. El viatge es farà mitjançant un avió llogat pel club amb el lema “Nonempabe Jugant per canviar el món” escrit en diversos idiomes.

Kapi Rijkaard convocarà per aquesta gira molts jugadors, ja que els partits seran de futbol 11. En principi es compta amb Borrat, Bustins, Piris i Tripo (porters), Adam, Brugat, Kapi, Pantin, Pozo, Gari, Sergi Sanglas i Didinho, Albert Parés (defensa), Xasko, Ramos, Pau Garcia, Arxer, Aleix Barana, Joan Martínez, Josep Ros, Marc Vela, Kike Cenoz, Albert Anglès, Pau Gusó, Marc Quer i Guillem Terrades (migcampistes) i Cruset, Jaume Duran, Aitor Yeto, Andreu Donat, Eduard Escalera i Àlex Montes (davanters). Un total de 32 jugadors que podran participar durant tota la gira, tot i que no es descarten noves incorporacions.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar si aneu per aquests països està clar que l'Adam hi anirà perquè és l'únic que coneix els equips d'allà. Tot i q faci suecs d'entreno a Caldes jajaja

Anònim ha dit...

Em marca molt la gira del Nonempabé. Pantin és el més feliç perquè així farà ruta que li encanta.