dimecres, d’agost 23, 2006

L'autobús oficial de la gira 2006


Com molt bé hem pogut informar anteriorment en la nostra web, el Nonempabé C.F. ha començat a utilitzar el seu propi bus de la gira d'estiu. A part de facilitar-li els trajectes curts, aquest vehicle ajudarà molt notòriament a apropar-se a la massa social aplegada als diferents indrets en què el conjunt taronja vagi anant.

Després d'estudiar vàries ofertes de grans companyies del sector, com podrien ser Julià, Padrós, Sarfa o Eurolines, la directiva nonempabista s'ha decantat per una empresa més familiar i alhora de les nostres terres com és la Teisa.
La balança es va decantar del costat de l'empresa olotina gràcies a les múltiples prestacions i facilitats de què constaria el bus.

Entre d'altres coses, el "Mitikbus" (com ja se l'anomena) té: sostre retràctil (per tal que tot fan es senti més aprop dels seus jugadors en qualsevol celebració i/o passeig triomfal), piscina, butaques individuals amb tapiceria de pell, pantalla gegant de plasma connectada a internet i amb play station (per matar els temps morts), llits, pissares i biblioteca futbolística, etc...


A hores d'ara la junta presidencial ja està pensant en el jet privat. Esperem que ben aviat sigui una realitat...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que gran que ets Pantin!!!! jajajaja ets molt mitiiiiiiiiic