dissabte, de febrer 04, 2006

L'AFICIÓ TÉ GANES DE FUTBOL


La ciutat de Girona ja es comença a tenyir de color taronja degut al retrobament del seu equip amb la competició lliguera.
L'equip nonempabista ja està amb les piles carregades per afrontar aquesta segona part de la temporada amb els objectius de consolidar-se com a millor equip universitari de tots els temps i aconseguir el quart títol consecutiu.

El pròxim partit del Nonempabé és contra els Bicèfals, actual líder de la classificació que compta els seus partits per victòries. Així es podrà veure un partit interessant on el lideratge estarà en joc. La llista de convocats pel proper partit serà comunicada pel cap de premsa de l'equip nonempabista el dia abans de l'encontre.
Entre les possibles novetats hi ha Eduska, el carismàtic jugador que retorna després de la seva cessió al Katowice i la baixa de Jaume Freixas que ha fitxat pel Bicèfals aprofitant el mercat d'hivern ja que no comptava gaire per l'entrenador Kapi Rijkaard.

Esperem que l'afició ens acompanyi, com és habitual en ella i empleni el Mitiks Arena pel proper partit que segurament serà el dia 21 de Febrer a partir de les 4 de la tarda a falta de confirmació per part de la federació.
Aquest partit serà retransmés en directe per TvRes i a la mitja part s'oferirà un reportatge de les dues cares de Jordi Pantín i una classe de manualitats d'Anoro.