dimarts, de gener 31, 2006

KAPI CAUSA SENSACIÓ AMB LA SEVA CELEBRACIÓ


Tot va començar quan el Caldes va marcar el 0-1 al Camp del Breda amb gol de Kapi de falta directa i els jugadors van anar a celebrar el gol al corner d'una manera molt peculiar.

La celebració parteix del divendres passat a altes hores del matí a la Catedral on, al ritme de "I will survive", Jordi Pantín i Jordi Hernández van seure al terra de la discoteca i al compàs de la cançó van començar a remar. Una forma de ballar aquesta famosa cançó que va causar sensació al públic allà assistent.
A partir d'això Kapi i Jordi Hernández van comentar de celebrar el gol així si un dels dos marcava (cosa no gaire habitual). La sorpresa va arribar amb el gol de Kapi al minut 75 que suposava el 0-1 parcial al marcador. El jugador nonempabista va dirigir-se cap al corner i allà es va sentar per començar a remar. En el moment que es va girar enrera (pensant que només veuria a en Jordi), es va trobar la sorpresa de veure tot l'equip remant. Una sorpresa agradable que va causar sensació al públic assistent. Però com han comentat companys bredencs, va ser, segons ells una manca de respecte. Aquesta ni molt menys va ser la intenció dels caldencs que només van intentar fer una celebració original.
Com ja se sap, finalment la barca es va enfonsar i el Caldes va acabar perdent el partit al temps de descompte.
En declaracions fetes a la pàgina web de www.futbolcatalunya.com, els companys foreros, entre ells alguns nonempabistes, han opinat sobre la celebració.

Raulito: La celebració del primer gol del Caldes va ser molt divertida. Tot i que l'afició del Breda no li va sentar bé.

Didier: En quan a la celebració del gol em sembla una falta de respecte bastant gran.

Ya ya ya: Pel que fa a la celebració no crec que fos gaire correcte, van fer una mena de "canoa", tots en fila i cridant. Semblava que la canoa ja havia guanyat, semblaven aquells d'Oxford-Cambridge.

Xasquet: Em marca bastant que el Caldes fes aquesta celebració, veig possible cucaracha al pròxim gol caldenc.

Flex: La salutació era una anècdota entre jugadors caldencs sense ànims d'ofendre a ningú.

Pedrin: Només dir que la celebració del gol del Caldes en cap moment buscava la provocació ni el despreci a l'afició i a l'equip local... mai va ser aquesta la intenció. Tot i això, si algú es va sentir ofès em sap greu, va ser un moment d'eufòria en que alguns de l'equip van recordar moments de pinya en un vestuari tan unit com és el del Caldes.

Kaligarrido: Punt i apart em mereix la celebració del gol que suposo que no volien ofendre ningú, però quan et gires per celebrar amb els braços enlaire cap el públic no crec que sigui la forma més correcte de fer-ho. I lo de remar tots junts em sembla perfecte però el pròxim cop tapeu els forats de la piragua que sinó després s'enfonsa.