dimecres, de gener 18, 2006

Nova Sèrie NONEMPABE


EL NONEMPABÉ CREA UNA NOVA SÈRIE DE TELEVISIÓ
La petita pantalla es veurà revolucionada aquesta primavera amb la sèrie del club nonempabista. segons fonts properes al club, el procés de creació de personatges està en marxa i ja hi ha un acord amb TV3 per la difusió de 20 capítols que s'emtetrien setmanalment. Els personatges són basats en la realitat, i hem pogut tenir accés a els 20 que més intervindran en aquesta primera temporada: (El personatge equivalent comença a dalt i va d'esquerra a dreta i baixant fins a l'últim que es el 20)
  1. Kapi(1): Serà l'entrenador nonempabista, amant del bon futbol i sobretot de les birretes i sopadics al final de l'econtre. És un dels personatges centrals de la primera temporada.
  2. Bicho(2): Encarna la història rutinària d'un botiguer de la ciutat de Nonempabield, que mitjançant l'entrada al club de futbol del poble crea nous enemics i dóna caliu a la seva vida.
  3. Xasko(3): Encarna a un jove dedicat a causes socials, que coneix a Kapi en una reunió d'alcohòlics anònims i entre els dos formen el club de futbol del poble.
  4. Ramos(4): Un bon estudiant amb el somni de ser ric algun dia, que es veu enganyat per Xasko, Bicho i Kapi per formar part del Nonempabé.
  5. Didinho(5): És un jove "bala perduda" que Kapi i Xasko troben jugant en una pista de futbol sala i decideixen donar-li una segona oportunitat per jugar a futbol. Té especial facilitat per fer amigues.
  6. Eduska(6): Podriem dir que és el personatge simpàtic de la sèrie. Cau bé a tothom i sempre es pren les coses amb bon humor. Demana per jugar al club i Kapi li concedeix amb els ulls tancats una oportunitat.
  7. Anoro(7): Criat per uns pares artistes, aquest jove cau en el món del consum de marihuana terapèutica, però la seva amistat amb Didinho i Xasko l'ajuda a entrar en el Nonempabé.
  8. Joan Martinez(8): Viu al barri d'immigrants de Nonempabield i gràcies a els partits de carrer adquireix una espectacular tècnica fet que fa que el Nonempabé es fixi en ell.
  9. Miquel Arxer(9): Advocat d'èxit, entra al Nonempabé degut a que defensa a Bicho en un cas de alterament de l'ordre públic, i com Bicho es nega a pagar-li els seus honoraris, deixen que jugui al Nonempabé.
  10. Jordi Pantin(10): Personatge misteriós, molt opac. Ningú sap mai com reaccionarà, degut a les seves dues cares. Entra al Nonempabé perquè un dia Kapi, Bicho i Xasko el troben en mal estat i el porten a l'hospital salvant-li la vida.
  11. Pau Garcia(11): Un altre Dr.Jekyll i Mr.Hide. Un noi seriós amb una vida familiar tranquila, però que es transforma al caure la nit.
  12. Adam Fontes(12): És l'entrenador del poble rival Lomesgranville, i sap qualsevol cosa sobre qualsevol jugador situat a 1000000 kilomètres a la rodona.
  13. Tripo(13): Un noi perillós, amb tendències criminals, que entra al Nonempabé sense un objectiu clar.
  14. Paqui(14): És la secretària del Nonempabé. A vegades no compleix amb la seva feina per la seva vida nocturna.
  15. Rosa Ros(15): La rectora de la Universitat de Nonempabe. Fa l'impossible per posar classes als jugadors a les hores de partits ja que està aliada amb el rector de Lomesgranville Ramon Ballester, etern rival nonempabista.
  16. Sengla - r(16): Té un paper secundari tot i que agafa protagonisme al llarg de la sèrie.
  17. Albert Anglès(17): Jugador de lomesgranville molt còmic. Firma els millors gags de la sèrie.
  18. La Dolo(18): Professora de la universitat sempre disposada a ajudar als seus alumnes.
  19. La Killa(19): Típica quilla universitària que va d'un pujat que no caldria. Enreda moltes situacions.
  20. ImmaLaia(20): No podia faltar l'Imma en aquesta sèrie, en el paper de xivata quan els nonempabistes fan campana.

La sèrie serà una barreja Simpsons i Oliver y Benji que promet arribar a cotes d'audència rècord. En principi és per tots els públics.