dissabte, de febrer 11, 2006

TRIPO, LA SORPRESA!!!


Qui hagués dit fa uns mesos que ara mateix, Lluís Serras "Tripo" estaria en actiu, jugant a un dels equips favorits al títol de lliga com és el Caldes i haguent representat al Nonempabé en alguns partits.

La vida de Tripo va unida al C.E.Maristes. Des de ben petit ja va decidir que el seu lloc estava a la porteria ja que les qualitats que tenia així ho mostrava. Va tenir uns inicis durs degut a la poca confiança que li havia tingut algun entrenador i va viure a l'hombra de ex-porters com Dani Ribas i Narcís Galceran. Però el temps anava passant i les oportunitats se li anaven presentant. Amb el punt de bogeria que el caracteritza va anar fent-se un nom a la porteria i en alguns casos a la davantera. Sí sí, la polivalència d'aquest home és extrema i a part d'evitar gols també en sabia fer. Tots recordem aquell partit contra el Sàbat a casa, que gran!!
Acabant la seva carrera al futbol base, i degut al seu bon rendiment que anava assolint dia rera dia, va ser traspassat al Girona juvenil. Un trapàs més que dubtós.

Posteriorment, degut als estudis que cursava a Barcelona va haver de penjar les botes. Tot i això seguia mantenint el contacte amb el món del futbol com a entrenador del seu club de sempre. Juntament amb Kapi Rijkaard, Tripo Ten Cate va viure grans moments sentats junts a la banqueta.

La notícia va saltar posteriorment. Quan ja pensàvem que la pràctica del futbol ja era història per aquest emblemàtic jugador, després d'unes dures negociacions, Tripo tornava als terrenys de joc. La il.lusió i les ganes van portar-lo a Caldes.
Actualment és un dels jugadors més estimats dins del vestidor, la mà dreta de l'entrenador Pere Planella i una persona amb molt de pes dins del vestidor caldenc.

Degut a la seva evolució futbolística i l'esperit i ganes que contàgia als companys, el Nonempabé espera comptar amb ell durant aquest any i que quan els seus compromisos laborals ho permetin té un lloc al nostre equip.
Saps que ets part del Nonempabé i això és un honor que molt pocs poden dir i que t'has guanyat a pols.