dijous, de febrer 09, 2006

Són els favorits

A la foto superior observem a Xasko presionant a Jan Cros a la final de l'any passat.Un any més, la lliga interna UdG només té dos colors, el taronja Nonempabista i el verd Lomesgrandista. Els dos equips monopolitzen les competicions internes des de ja fa un llustre, amb un palmarès envejable per molts altres clubs.

El Nonempabé pressumeix de tenir en les seves vitrines 3 títols lliguers consecutius (guanyats enfront Maccoñas, Ten Lions i Lo + Gran), fet que el converteix en el club dominant en la competició més important per excelència dins l'àmbit universitari.

D'altra banda lo + Gran, el club degà del futbol universitari va aconseguir 2 títols lligues fa anys, i una Sant Narcís. A més l'any passat va assolir la triple corona al obtenir la Copa Primavera (Amb algun jugador cedit pel Nonempabé).

Aquest any ambdós conjunts han guanyat tots els partits disputats tot i que en els seus grups els Bicèfals i els Nudibrankis els estan plantant cara. Tot i aquest fet tot apunta a la reedició de la final de l'any anterior.