dilluns, de febrer 13, 2006

Tot a punt per Cuba


Uns 11 milions de cubans esperen amb impaciència l'arribada de la expedicició nonempabista enviada a La Habana composta per l'alta direcció del club, formada per Marc Vela, Marc Requena i Marcos Arizmendi.

El club a més ha portat a uns jugadors a prova com són Valentí Guell, Julio Cardona i Sevilla que juntament als anteriorment esmentats disputaran algun partit d'exhibició per l'illa. A més es realitzaran uns campus d'entrenament per nens i joves promeses del futbol cubà per establir un llaç d'unió entre el poble cubà i el Nonempabé.

Amb aquest viatge, el conjunt Nonempabista haurà establit contactes amb el futbol caribeny, iniciats al 2004 per Xasko a Dominicana, i continuada ara amb Cuba. A més cal recordar que el club va enviar observadors a les Canàries i també a Bèlgica i Tolouse per fer un seguiment del futbol europeu.

En vistes a properes temporades, el club nonempabista té previst aterrar a Sudamèrica, Àfrica i Orient Mitjà, i no es descarta completar aquest anell futbolístic amb Nordamèrica, Àsia i Oceania.