diumenge, de juliol 23, 2006

El Caldes 2006-2007 està perfilat



El nou Caldes 2006-2007 ja està perfilat, amb l'objectiu d'assolir l'ascens a primera territorial. Per això s'ha comptat amb un equip més nonempabista que mai.

A la porteria el conjunt caldenc manté a Jaume Sampere i Lluís Serres "Tripo". La defensa ha estat una de les línies més modificades amb les altes d'Adam, Ferragut i Rebujent que donaran experiència a la rereguarda formada per Pantin, Brugat, Requena i Pozo. Al mig del camp poques novetats, Marcos Arizmendi és l'únic fitxatge i acompanyarà a Vaquerizo, Pau Garcia, Martí Sala, Andrei i Jordi Hernández. Finalment la davantera estarà formada per dos grans davanters amb experiència com són Salota i Cruset, amb Marc Pujolràs complementant-los.

A més un seguit de jugadors faran la pretemporada com són Turri, jugador de banda dreta i Lluís Tarradellas un davanter format a Maristes i Girona.

El dia 25 de juliol es farà la presa de contacte entre plantilla, cos tècnic i directius i la pretemporada s'iniciarà el dia 31 de juliol a Vilobí d'Onyar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

on es pot trobar el calendari de 2na regional?¿?

Anònim ha dit...

El calendari de 2a regional està penjat a www.fcf.cat!